Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkus02

Test ciążowy

Polecane posty

Gość pinkus02

Witam Od kilku miesięcy staram się zajść w ciąże, przeczytałam już mnóstwo sposobów na obliczenie dni płodnych. Mój ostatni okres zaczął się 11 kwietnia, Cykl jest zazwyczaj 28 dniowy. Dni płodne wypadały mniej więcej od 20 do 28 kwietnia, biorąc pod uwagę że przypadają mniej więcej w połowie cyklu z uwzględnieniem rezerwy. W tym okresie jednak nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu ( przezroczystego ciągnącego). 30 kwietnia odbyłam stosunek, uważałam jednak że szanse na zajście w ciąże są nikłe. Dzień po zauważyłam u siebie przezroczysty ciągnący śluz, co dało mi nadzieje że być może zajdę w końcu w ciąże. Miesiączki powinnam dostać 9 maja, jednak już dziś 7 maja, nie mogłam wytrzymać i zrobiłam sobie domowy test ciążowy, który niestety wyszedł negatywnie:-(( . Chciałam zapytać czy istnieje takie prawdopodobieństwo że test się pomylił i jestem w ciąży. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość oczywiście że istnieje
takie prawdopodobieństwo moja kumpela tak miała, a była wręcz pewna, ze jest w ciąży i miałą rację choć test pokazał cos innego pamiętam, że nie mogła sobie darować, że piła na Andrzejki choć była już w ciąży, a test pokazał negatywny wynik

Gość pinkus02
To mnie trochę pocieszyłaś. Dzięki:))

Gość ja nie sądzę
też się starałam i test zrobiłam dzień przed okresem i kreski były grube, widoczne, na dodatek test zrobiłam wieczorem po wypiciu piwa, z minimalnej ilości moczu rozcieńczonego. To były imieniny i tylko 1 piwo. Dziś moja córka ma 9 mies. Starałam się 6 mies, ale pamiętaj, że nie wszystkie cykle możesz mieć z owulacją.

Gość oczywiście że istnieje
osoba powyżej ma rację - nie wszystkie cykle musisz mieć z owulacją, niestety:( ale ja na pocieszenie powiem Ci, że ta moja kumpela była przed ślubem ze swoim facetem 7 lat i nigdy nie stosowała żadnych środków antykoncepcyjnych poza własną ntuicją i znajomością własnego ciała, a pomyśl, że przez 7 lat to chyba naprawdę musiała znać sie na swoich cyklach itp., mało tego skoro po ślubie, gdy chciała zajść w ciążę rzeczywiście w nią zaszła wtedy kiedy chciała? a test pokazał negatywny wynik choć i tak była w ciąży wiec chyba jednak jest jakaś nadzieja, że i Twój test "pomylił się" tym razem:)

Gość nikita chruszczow
zrob sobie drugi

Gość pinkus02
Dzięki kochane za pomoc, poczekam do jutra, bo właśnie jutro powinnam dostac okresu i wtedy wszystko się okaże.