Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta uśmiechnięta

Pogrubiam łydki - kto się przyłączy?

Polecane posty

od dzis bardzo intensywnie cwicze miesnie lydek zeby je pogrubić! kto jeszcze chce pogrubic lydki? mozem sobie nawzajem polecic cwiczenia pogrubiajace lydki. Ja znam kilka

Gość zaaaaaaaaaaaaruuuuuuum
Ja ćwiczę już od 2 tygodni i widać efekty:) Tyją mi łydeczki tyją :D

Gość hahahahh
łydki wam tyją? szkoda że nie mózgi... łydki mogą się rozbudowywać.. ja mam łydkę 31cm przy 165cm, to jest ok.

Gość hahahahahahahahaahaha
hahaha--- to zajebiste masz kurwa te łyydki patyki kurwa fuuuj;/ dziewczyno lepiej idz sie utop! bububuahahahahahaahahahahahahaha

zaaaaaaaaaaaaruuuuuuum jakie cwiczenia wykonujesz? Ja kiedys tez cwiczylam i jakies 0.5 cm mi przybylo ale przestałam cwiczyc ze wzgledu na brak czasu a teraz znowu chce bo robi sie cieplo ......

Gość zaaaaaaaaaaaaruuuuuuum
Anetko ja podnoszę się na palcach i tak po 10 -15 minut dziennie ,wieczorkiem ,przed spaniem:) mi przybyło 1,5 cm po 2 tygodniach jestem strasznie szczęsliwa bo na 170 wzrostu miałam tylko 32,5 w łydce;/ dosłownie patyki;/ a kolezance współczuje 31 cm do wzrostu 165 ;/ ehhh.... Ja mam teraz 34 cm :D:D

zaaaaaaaaaaaaruuuuuuum az tyle ci przybylo w lydkach?? no to super. Ja mam niecałe 36 cm w lydkach i tez mam 170 . Ja robilam tak podnosilam sie na palcach po 10 sek . I tak ok 100 razy w ciagu calego dnia. 10 seri po 10 razy. A tobie w sumie ile wychodzilo?

Gość a czemu..
nie przyłączysz się do tych innych topików tylko zakładasz kolejny?

Gość a czemu..
może wiedza już się wszystkim wyczerpała na ten temat. Ja sama bym chciała pogrubić łydki, ale mnie już nic nie pomoże.

Gość a czemu..
mam 33 w łydce i w lecie nigdy przenigdy nie odsłaniam nóg. Nie próbowałam ćwiczeń, bo w nie nie wierzę.

Gość ERERE
NIE POMAGA TO

Gość czako
a ja mam 28 cm w łydce i zamierzam wypróbować to stawanie na palcach. 171 cm wzrostu, 16 lat.

Gość Słuszne rozmiary
Ja mam 150 cm wzrostu i 50 cm w łydce, a 90 w udzie :)

Gość czasxi
ja mam chude łydki wogole nogi jak patyki.. mowicie ze te cwiczenia naprawde wam pomagaja?

Gość marzenuś
Hej wszystkim, ja mam również straszny problem z łydkami - 170 cm wzr., a łydka tylko 31 cm. Od zawsze się z tym borykam.Cwiczyłam ok. 4 miesiące na orbitreku zawsze na paluszkach i ...nic.Obecnie myśle o implantach. Koszt niestety dość wysoki ok. 7000 tyś. zł Może któraś z was sobie robiła taki zabieg?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci