Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchideaa

SPÓŹNIA MI SIĘ OKRES - pomożcie..

Polecane posty

Gość orchideaa

...a mam kilka pytań. Siedem dni temu powinnam dostać okres. Caly czas czuję się jakby miało to już nastąpić. Takie napięcie jak przed okresem.ale jego samego nie ma. Do zaplodnienia raczej nie doszlo. Raczej, bo on zawsze konczy na zewnatrz. Stosujemy prezerwatywy. Na dzien przed planowanym okresem w sluzie zauwazylam kropelke krwi...a pozniej nic...taki galaretkowaty sluz, bialy, lepki. Nie bola mnie piersi, ale czuje czasem bol jak w pierwszych dniach okresu. Aaa..i moze warto dodac ze w dzien gdy powinnam dostac okres wyjechalam na tydzien nad morze. Teraz wrocilam i wciaz nie mam. Dlaczego spoznia mi sie okres?

Gość o żeszzzzzzzzzzzzzzzzzz
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa to tyle

Gość może zmiana klimatu tak
zadziałała? ale raczej wtedy okres się przyśpiesza:o zrób test dla pewności

Gość orchideaa
to 'ozerz kurwa' wcale mi nie pomoglo.

Gość o żeszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gość orchideaa
przejrzalam kazda ze stron. nic mi nie pomoglo w odpowiedzi na pytanie. ale dzieki.

Gość orchideaa
poza tym mam jakby większy brzuch i czuje delikatne kopanie od wewnątrz.. czy możliwe że to jest ciąża? proszę niech ktoś mi pomoże. jak to się stało, przecież mój chłopak kończy na zewnątrz :(

Gość orchideaa
masz radoche z podszywania sie?

Kopanie w brzuchu,...niemożliwe.... ruchy dziecka można wyczuć w bardziej zaawansowanej ciąży a nie na początku! Jeżeli minęło te 7 dni od planowanej daty wystąpienia miesiączki a się nie pojawiła to kup test i go zrób (mocz poranny - pierwszy) albo umów się na wizytę u doktora i opowiedz mu o swoich obawach i bolących piersiach bo taki objaw ciąży występuje u większości kobiet..Ale.... Na zapas się nie martw..wiem co mówię!! :) Ponad rok temu okres spóźnił mi się dokładnie 14 dni... Już rodzinie nawet powiedziałam że chyba będzie dzidzia.. i... nie było!! Dnia 15 sie pojawił okres.. A to spóźnienie było ze stresu Kochana!! ;)

błąd.. nie od daty wystąpienia miesiączki ale od daty planowanego pojawienia się miesiączki

Gość kolejna ona
nie jesteś w ciąży . Miałam ten sam problem niedawno okres dostałam dopiero 7 dni po terminie a te kopanie w brzuchu to skurcze macicy i one zapowiadaja nadchodzący okres. chcesz mieć pewnośc to kup sobie test i zrób o dowolnbej porze dnia po takim czasie wyjdzie on z każdego moczu nie tylko z porannego ale poczekaj jeszcze dzień dwa zobaczysz okres przyjdzie a to nieprawda że zmiana klimatu przyspiesza własnie go opóźnia . Pozdrawiam