Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

czy mówili dziś w TV tym strasznym wydarzeniu, jakie miało

Polecane posty

miejce w krakowskim szpitali. dzis bedac w osrodku zdrowia w małopolsce niedaleko krakowa usłyszałam jak pielegniarka spytała siedzacej kobiety czy to prawda, o kobiecie, tamta juz wiedziała o co chodzi powiedziała ze tak to prawda//...... az krew odchodzi jakie nieszczescie spotkało jej rodzine kobieta w 8 mies ciazy lat 32, miała przeprowadzona cesarke w szpitalu(ktorym nie wiem) w krakowie....zmarła dziecko dziwczynka jest w ciezkim stanie, tyle usłyszałam...co było przyczyną nie wiem zostawiła 10 latka i meza..... nie było mnie dzis w domu wiec nie ogl tv moze ktos cos słyszał????

Gość takie rzeczy się zdarzają

Gość zdarzaja dobre sobie
takie rzeczy NIE POWINNY miec miejsca w dzisiejszych czasach, az strach sie bac, .....jestes w ciazy czekasz na dziecko rodzisz i nie wiesz co cie czeka....

Gość to dopiero bylo straszne
A ja wczoraj w Interwencji widziałam reportaż o 18-latce, która poćwiartowała niemowlę.:(

Gość a ja słyszałam ze kolezanki
kolezanka i jej kolezanka powiedziały ze słyszały ze ............................, nie jest to potwierdzone więc uznajmy ze to zwykła plotka, i to w bardzo złym stylu:o