Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Longsyf

tradzik rozowaty chyba??

Polecane posty

Gość Longsyf

Witam. Mam pytanko. Potrzebuje namiary na dobrego dermatologa z Czestochowy lub oklic. Lecze tradzik juz z 12 lat i ciagle go mam. Nie mam az takich duzych syfkow ale duzo drobnych.Po za tym nos i jego okolice mam pokryte takimi czerwonym zmianami. Bylem raz u dermatologa kilka lat temu ale nic mi nie pomoglo (lekarz w osrodku zdrowia). Kiedys chodzilem do kosmetyczki (oczyszczanie + ultradzwieki) ale pomagalo to na chwilke. W tej chwili uzywam zelu do mycia Clean&Clear z mikrogranulkami oraz na przemian zeby nie robic codziennie peelingu zel Clarena do cery tradzikowej. Jak mam cere wysuszona po myciu to po goleniu zarzucam zel Clearasi po goleniul lub z Maklera do cery z wypryskami.Twarz myje tylko wieczorem bo 2 razy dziennie zbytnio mi wysusza i wypryski sie pogarszaja.Kiedys uzywalem rano toniku ale tez mi sie zwiekszal wysyp.Moze derm cos mi pomoze??

Moja mama ma tradzik rozowaty i dermatolog polecil jej - kremy Avene i La Roche-Posay (drogie ale maja wysoki filtr i chronia twarz przed sloncem, sa bardzo delikatne i maja mniej tych szkodliwych substancji) - emulcje do mycia twarzy Cetaphil zadnych peelingow, granulek, nic! To musza byc delikatne kosmetyki, nie Clean & Clear bo to podraznia

no nic, chcialam pomoc ale chyba autorka to olala