Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADA20

Kto jeszcze prostuje włosy? Nie chcę tego zapachu

Polecane posty

Gość ADA20

Witajcie dziewczyny. Mam pytanie odnosnie prostownic. Moja bardzo dobrze prostuje me pokręcone wlosy, ale strasznie smierdzą spalenizną :( ehhh nienawidze tego. Czy moge nie miec prostownicy ceramicznej? Bo nie mam pojęcia od czego to jest. Uzywan rowniez jedwabiu do wlosów ale to nie to samo co pachnące wlosy. Czy ceramiczna prostownica by pomogla? Moze ktoras z Was juz miala taki problem...

Gość no tak juz bywa

Gość asdfghjjj
moze masz wilgotne wlosy?

Gość ADA20
nie nie. Prostuje je następnego dnia po umyciu

Gość kati543
no właśnie mi też śmierdzą włosy a szczególnie w lato? nie wiem co trzeba zrobić aby tak nie był. Mam zwykłą prostownice. A może ona przepala włosy?????????????? używałam jedwabiu ale zapach spalenizny też jest

Gość a ja prostuję włosy kiedy
są jeszcze wilgotne i nie ma żadnego zapachu. Prostownicę mam ceramiczną, ale raczej z dolnej półki.

cooo wilgotne wlosy????? o matko spalic mozna zapach spalenizny - poniewaz ceramiczna prostownica bardzo szybko sie nagrzewa, jest baaaardzo goraca. Najlepsze sa z regulacja temperatury i z woda .

Gość a ja prostuję włosy kiedy
wiedziałam, że ktoś się do tych wilgotnych włosów przyczepi:) wiem, że to nie jset dobry pomysł, ale jak prostuję włosy na sucho to sterczą i źle się układają, poza tym nie prostuję włosów częściej niż 2 - 3 razy w tygodniu.

cooo wilgotne wlosy????? o matko spalic mozna zapach spalenizny - poniewaz ceramiczna prostownica bardzo szybko sie nagrzewa, jest baaaardzo goraca. Najlepsze sa z regulacja temperatury i z woda .

Gość masz zla prostownice
jest prostownica Babylissa , ktora mozna prostowac wilgotne wlosy , nazywa sie Wet'n'Dry 3 lata temu kosztowala ponad 200 pln, oczywiscie ceramiczna z regulacja temp. Wlosy mi nie smierdza .... :)

Gość lilia88
Co do prostowania wilgotnych włosów. Ja od dłużeszgo czasu prostuje wilgotnie i jest dużo lepiej i jeśli ma sie dobra prostownice to nie da sie przypalić w zaden sposob włosów a i po wyprostowaniu nie śmierdzą żadna spalenizną.

no ja tez mam z ceramicznymi, raczej z dolnej półki ale nie śmierdzą