Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmajkaxx

Jeden dzien w Kołobrzegu

Polecane posty

Mieszkam w Opolu i chce pojechac sobie 18 maja tak na jeden dzien do Kołobrzegu - Czy waszym zdaniem taki jednodniowa wycieczka nad morze ma sens bo wzyscy mi mowia ze to bez sensu jechac na jeden dzien nad morze - Co wy o tym myslicie ?

Gość skdjdioojppqpq
hej...a nie mozesz jechac chociaz na 2 dni?bo 1 dzien to rzeczywiscie bezsens...ja tak jade nad morze tez w maju ale na 4 dni

Gość skdjdioojppqpq
bede ganiac po plazy za mewami a jak nie uda mi sie zadnej zlapac to bede podobnie jak one srac ludziom do koszy plazowych skrzeczac przy tym. wszystko to przez cale 4 dni. :-)

Gość skdjdioojppqpq
bardzo smieszne podszywaczu

Ale chodzi o to ze mam kase tylko na jeden dzien tzn. mam 300 zl. i na bilet trzeba mi 60 zl. i praktycznie reszta zostaje do wydania na takie inne sprawy tzn jedzenie picie i mysle ze 300 zl powinno starczyc na jeden dzien nad morzem

Jeśli przyjedziesz w miarę wczesnie rano (dajmy na to w sobotę) i wyjedziesz nocnym ok 21:00 to taka jednodniowa wycieczka z punktu widzenia tamego \"tripa\" będzie miała sens :)

stic - bedzie wlasnie dokładnie tak jak piszesz pociag z Opola mam o godz. 19 tylko ze trzeba jechac z przesiadka w Poznaniu lub do Kluczborka tylko ze tam mam tylko 5 minut na przesiadke i gdyby ten z Opola do Kluczborka sie gdzies zatrzymal 5 minut dłuzej to juz po wszystkim - i w Kolobrzegu bym była o godz. 5:10 zas pociag powrotny jest o 19:31 tylko ze on jedzie do Katowic ale pol godzinki po dojechaniu do Katowic mam pociag z Katowic do Opola i tak by to wygladało w szczegołach

No tak się domyślałem - bo też tak kiedyś robiłem - byle posiedzieć te kilka godzin nad morzem :)

stic - dokładnie a poza tym lubie długie podroze pociagiem - np. rok temu specjalnie by sobie wydłuzyc podroz do Zakopanego pojechałam z Opola do Poznania i dopiero z Poznania do Zakopanego poprostu lubie dlugie podroze

:) Ja jechałem do Gdanska przez Kołobrzeg :) A w porotnej drodzę przez Lębork :) Super się jedzie pociągiem mimo standardu PKP odnośnie ubikacji :D

Tzn w powrotnej do Wawy :D

Jak najbardziej - samej czy z kims - może być naprawdę romantycznie i nastrojowo .... nie zapomnij aparatu ;)

stic - raczej pojade sama bo chłopaka brak a poza tym bede tam tylko przez 14 godzin ale na wiecej przyjdzie czas jak znajde sobie prace chyba ze trafi sie jakas fajna praca nad morzem w czasie wakacji

xxmajkaxx - moge sie wybrac z toba, bo mieszkam niedaleko Opola ;). Tylko poprosze o jakas foteczke :P.

Gość zajebista wycieczka
proponuję ci podróż nad morze z Opla przez Varnę bad morzem czarnym i dopiero stamtad do kołobrzegu, a moze lepiej do swinoujscia, promem do Ystad i tu dopiero posiedziec na plazy. A wracając moglabyś zahaczyc o Bordeaux we Francji nad zatoką Biskajską i Istambuł.