Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zuzia

załamana

Polecane posty

Gość załamana zuzia

za 3 tyg slub a nam zginely papiery do ślubu tzn: kartka od ksedza od spowiedzi:( co mamy robic w takiej sytauacji??ktos powie??

Gość załamana zuzia
ale przecioesz tam mialam pieczątki z poradni i dni skupienia i pierwsza spowiedz przedslubna;(( kurde pod ziemie sie zapadlo:(

Gość to zły znak
nie powinniście sie pobierać...

Gość załamana zuzia
tak jase bo t ytak powiesz i nie bedziemy sie pobierac:( jestes beznadziejna...ja mam nadzieje ze nikt mi ich nie ukradł:((( bo mialam remon i zostawilaimsy pracopwnikow samych;( kurde;(

to wszystko wyjasnia jak był remont to napewno wsadzone jest w miejsce w ktorym sie niespodziewasz. usiadz spojkojnie rozejrzyj sie i zacznij szukac w \"dziwnych\" miejscach a napewno ise znajdzie

Gość porządnisia
jak to dobrze ze ja mam wszystko zawsze na swoich miejscach

Gość mojemu ex mama wyprała
tydzień przed slubem paszport (jest obcokrajowcem i wtedy był u siebie w domu, a slub w Polsce), a po 7 latach rozwód...

Gość załamana zuzia
DZIEWCZYNY PODJACIE MI GDZIE mogłam podziac te dokumenty????? rarujcie gdzoe mogłam to wsadzic???pomocy!!!!!!!!!!

Gość vavavavavava
wspolczuje glupoty,a swoja droga to zly znak---nie powinniscie sie hajtac

Gość porządnisia
ja bym wsadziła do reszty papierów gdzies do szuflad napewno bądz do szafek.

Gość załamana zuzia
dzwonilam do ksiedza znajomy rodziny...i powiedziałam mu z amba fatima i po remoncie nie ma;( usmiechnol sie i powiedzial ze da nam nowe do spowiedzi a kartka z pieczatkami to on napsize sobie usprawiedliwienie bo to i tak do we wnetrzynych jego papierów...ale zebysmy sie modlili do Sw Antoniego to napewno sie znajda;) a slub i tak bedzie bo sie kochamy:)

Gość załamana zuzia
ty wiesz co ty mówisz??? a dlaczego jestem głupia??? bo co bo się mi dokumenty zgubily??? zyczę ci zebys głowe sobie zgubila;)

Gość megamelomanka
glowy nie da sie zgubic :P mozna jedynie odrabac:P glupia :P

Gość załamana zuzia
wez zjezdzaj:) a ja slub i tak biore bo sie bardzo kochamy:) a głowe a sie zgubic bo ty jeste stego przykładme..i to taka pusta głowe;p jaka ty masz;)

Gość megamelomanka
sama zjezdzaj a slub sobie bierz w koncu to twoja jedyna ambicja :P glowe moze i mam pusta ale nie zgubiona glupia pipo

zuzia...wyluzuj.... faktycznie to nie najlepszy znak, ale wiele innych zabobonow towarzyszy ślubom, wiec załatw sprawę do konca i wychodz za mąż ;) Nie kłóccie sie juz

Gość załamana zuzia
e ze wczesniejsze wypwoiedzi spa_cja pisala bo oczywsice do nie pisze zebym wyluzoala a jak tamta mnie od głupich pip powyzywala?? hmmm :( noo gratulacje z pomyslu..a dla mnie nie ejst to zaden znak...bo jak widac bez tych papierkow da sie slub wziąśc;) hehheheheh

co??? tamta tez powinna wyluzować, ja nie mowie, żebys tu luzowala, tylko w sutuacji, w ktorej sie znalazłaś....Konfliktowa bardzo jesteś KOleżanko i chyba troszke trudno Ci zaufac ludziom...zastanow sie nad tym... Pozdrawiam

Gość załamana zuzia
no przeprasza,m..ale dziewne zbeym zauwala ludziom na forum no wybacz:") ok konczymy temat bo juz mamz ałatwion wsyztko:*

ale nie zarzucaj ludziom złych intencji i kretactwa, jak ich nie znasz...