rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 8, 2007 Witam, mam pytanie - czy któraś z Was zamawiała suknię w tym salonie? Czy macie może jakieś doświadczenia typu nieterminowa realizacja zamówienia, wątpliwa jakość sukni, złe dopasowanie itp. Czy dostałyście umowę w tym salonie? Bardzo proszę o opinie!!!! Będę wdzięczna gdyż czytam gdzieniegdzie o dziwnych rzeczach związanych z zamawianiem sukni ślubnych i musze wiedzieć jak sie przygotować na ewentualne problemy choć wcale takowe nie muszą mieć miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asek Napisano Styczeń 17, 2009 szylam sukienke w tym salonie i bylam bardzo zadowolona z obslugi naprawde polecam warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Shil@ja Napisano Styczeń 6, 2011 Radzę być ostrożną korzystając z usług tego salonu i przezornie podpisać umowę, ponieważ z obietnic słownych nie wywiązują się ogóle. Wesele miałam 22 października, a suknie zamówiłam koniec lutego/początek marca sugerując się informacją Pani obsługującej, że na wybrany przeze mnie model czeka się czasem nawet 5 miesięcy. Zależało mi, aby suknia przyszła co najmniej na 3 tygodnie wczesniej, by zaoszczędzic sobie stresu związanego z oczekiwaniem na nia, ale niestety sie nie udało. Suknia nie przyszła ani po 3, ani po 4, ani po 6 miesiącach, a ja za każdym razem, kiedy dzwoniłam byłam zbywana, bez żadnych wyjaśnień, ale z obietnicami, że Pani sklepowa oddzwoni do mnie, kiedy sie dowie, co sie dzieje z suknią. W konsekwencji nie otrzymałam ani jednego telefonu zwrotnego z salonu, a suknia przyszła 3 dni przed ślubem i wymagała wielu poprawek, ponieważ nerwy i stres związane z oczekiwaniem na wymarzona suknie, spowodowały, ze schudłam co najmniej 2 rozmiary. Poprawki sporo zajęły, a gotowa suknie moglam odebrac dopiero dzień przed slubem. Suknia na prawde cudowna, ale nie wiem czy warta tylu nerwów i stresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach