Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofelia_111

poradzcie jak odzwyczaic dziecko od piersi

Polecane posty

no z tym mężem nieszczęsnym nie masz lekko:( wyrozumiały mąż to podstawa

ja tak samo zrobiłam. Małą karmiłam 16 mcy i powiedziałam jej że cycuś jest bardzo chory i ma wysoką temperaturkę. Mała przykrywała mi biust zeby szybciej wyzdrowiał :-) potem zapomniała. Oczywiście duuuuuuużżżżżo przytulanek było , wycieczek , spacerów żeby tylko nie myślała i udało się! :-) Sposobów typu wyjazd z domu na kilka dni czy smarowanie cytryną lub innymi rzeczami nie próbowałam bo to takie dziwne dla mnie. Małej samej nie zostawię a i nie dam jej np pieprzu na cycku próbować ! Ale każdy ma jakiś sposób. Mój podałam. Życzę powodzenia :-)

Gość ja tez probowalam
i nie moge odzwyczaic 23 mies dziecka.Maly tez je w nocy,juz rzadziej ale jeszcze je.Probowalam smarowac cysie pieprzem,polizal i jadl dalej,cytryna polizal nawet mu chyba posmakowalo i jadl dalej wiec u mnie te sposoby sie nie sprawdzily.Mysle ze jak sie zrobi cieplej bedzie mozna byc dluzej na dworze to moze bedzie latwiej.

Gość Ofelia_111
Udało się!!! Juz trzeci dzien bez cyca. Mały popłakuje to fakt ale pierwszy dzien był najgorszy. Normalnie histeria na całego. Mąż tez zaskoczył bo dzielnie mi pomaga :)