Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1234

Test

Polecane posty

Gość Ona1234

Przepraszam jesli zasmiecam forum tym tematem, ktory byc moze sie juz pojawil niejednokrotnie, ale jest to dla mnie pilne. Interesuje mnie tak naprawde jak bardzo wiarygodne sa testy wg was? U mnie dwa razy dal wynik negatywny... ale mialam niedawno przez pewien czas dziwne objawy, jak bolace piersi, wymioty, slabniecia, dwa nieplanowane krwawienia... ale to skonczylo sie jakies dwa tygodnie temu i od tego czasu nic. Wiec czy test byl wiarygodny a te dziwne objawy byly jedynie zaburzeniami hormonalnymi? Okresy sa ok, zadnych spoznien

przez 9 miesięcy starań za pierwszym razem testy nigdy się nie pomyliły, kiedy wychodziły negatywnie..w tej ciąży zrobiłam dwa sikane i jeden z krwi które wyszły negatywnie-wszystkie po terminie spodziewanej @, dopiero w ponad tydzień po @ wyszedł sikany pozytywnie. wszystko zależy od tego, kidy doszło do zapłodnienia, bo czasem - jak u mnie zdarza się to na samym końcu cyklu:-) no i czas tak szybko leci, że teraz jestem już w 18tyg ciąży:-)

Gość Ona1234
No jesli doszlo do ewentualnego zapolodniena to mi jeden test wyszedl negatywnie po 4 tygodniu.. a drugi po 6 .. wlasnie w tym czasie mialam dziwne objawy, ktore teraz tak jakby znikly calkiem i czuje calkowicie normalnie

pre test jest beznadziejny np.w ogole te na mocz sa watpliwe. polecam test na krew na bhcg.koszt ok 30 zl a 100% pewnsci nawet co do tygodnia.

Gość mloda_ona
Muszę przyznać, że zaintrygowało mnie to trochę. Nie jestem matką (i póki co myślę, że daleka droga jeszcze do tego) i dlatego pytam. Czy to jest możliwe, żeby po paru tygodniach (6-8) od ewentualnego zapłodnienia nie odczuwać żadnych bolów, objawów itd.?

Gość kafekafe
wg mnie jest to nie mozliwe ja po 6-8 tygodniach to mialam juz na koncie mega mdlosci i pare zaslabniec w tym takze na ulicy... do tego ciagle skurcze itp no i najwazniejsze przez caly czas bolaly mnie piersi, a po 6 tygodniu to juz sutki

Gość mloda_ona
Tak, ale chodziło mi bardziej o taką sytuację jak w temacie, że jakieś objawy początkowo były a później zanikły. chyba, że to są ewidentne zaburzenia a o ciąży mowy nie ma. ja tak tylko pytam.. jakieś doświadczenie na przyszłość mieć trzeba;)

ja pod koniec piatego tygodnia dopiero zaczęłam odczuwać bóle piersi i ból w dole brzucha jakbym miała dostac za chwilę okres. mdłości jako takich nie mam (znając moje szczęście to i tak mnie to dopadnie) tylko raz zasłabłam i więcej nie. jednak na długo zanim zaszłam w ciażę a miałam podejrzenie że mogę być to każdy objaw traktowałam jako związany z ciążą. wydawało mi się ze mnie piersi bolą, że mam mdłości itd a poprostu mi się wydawało

Gość oui22
Jesli okresy wystepuja bez spoznien, testy wyszedl negatywnie i to dwa razy wiec raczej nie ma szans jesli mowimy o ciazy. Chociaz faktycznie te krwawienia sa bardzo podejrzliwe i radzilabym szybka wizyte u lekarza

Gość oui22
Co do wiarygodnosci testow to ja z nimi jeszcze nie miala problemu ani raz. Dobrze wykonany za kazdym razem zobrazowal mi faktyczna sytuacje.

Gość abcccccccc
Czy ciąża może powodować jakiś uszczerbek na psychice? Nie wiem czy to dobrze określiłem i czy nie wygląda to może trochę śmiesznie, ale jednak z moją znajomą ostatnio coś się dzieje nie tak.. jest jakby nadpobudliwa, częściej się denerwuje itd. Czy to może być wina ciąży? czy to raczej po prostu wina gorszysz dni, jakie przecież każdy z nas może mieć..