Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaa

Czytajac te wszystkie posty...

Polecane posty

Gość matko kochana
a o czym mają tu ludzie pisać jak nie o tym wszytskim? Gdyby wszyscy byli tacy to by nie istniało to forum.

Gość do tego madafaki
wiesz co, nie siedze w umysłach moich gości, i nie wiem, czy przyjechali dla mnie, czy dla wódki i pysznego obiadu;) Nie interesuje mnie to aż tak, żebym miała teraz do wszystkich dzwonić, i pytać:) Ważne, że wszyscy byli mili, i świetnie się bawili(w ogóle mamy bardzo rozrywkowe i imprezowe rodziny, nawet właścicielka restauracji mówiła, że nigdy nie widziała, żeby ludzie TAK tańczyli i tyle się bawili, bo praktycznie całe wesele nikogo nie było przy stołach-siadali tylko wtedy, kiedy orkiestra robiła sobie przerwy, a i tak nie zawsze, bo wtedy mieliśmy nagrane płyty, które szły podczas przerw, i nawet przy tym co wytrwalsi sie bawili...) Ale tak właściwie to chyba dla wódki nie przyjechali, mieliśmy 130 butelek, gości 125 , a zostało nam 50 butelek...Niewiele wypili;)

moim zdaniem slub to kazdego indywidualna sprawa i nic komus do tego. proste jedni lubia wielkieeeee szopki jak to autorka topiku nazwała a inni skromny slub.

Gość baśek
Do "Tematyczki"...dlaczego,nie pisać ,nie czytać jak ktoś jest ciekaw opinii innych.Wystarczy włącztć tzw.antywirusa sensu,kpiny,złośliwości ....i wszystko wiemy,co wzbudza nasze zainteresowanie.Czasem wystarczy chęć podzielenia się z kimś anonimowym.I to jest moja odpowiedz.