Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddiiizzzyyyyy

allegro problem-czy nie problem

Polecane posty

Gość dddiiizzzyyyyy

kupilam na allegro okulary sloneczne ale ze konto jest na mojego chlopaka to podalam adres do wyslki inny niz na allegro.Dostalam paczke a po 3 dniach moj chlopak tez dostal bylismy bardzo zdziwnieni.Co mam teraz zrobic?

Gość upi kupi

zapłaciłaś za jedną parę a dostałaś dwie, dla mnie sprawa jest oczywista - powinnaś powiadomić sprzedającego o pomyłce i odesłać jedną parę na koszt odbiorcy, ale dlaczego pytasz innych o zdanie, to chyba zależy od twojej uczciwości, nie?

Gość upi kupi
raczej nie wysle pytam o konsekwencje jakie moga byc?

Jak sprzedajacy sie dowie (co jest wysoce prawdopodobne) to w najlepszym wypadku negatyw-w najgorszym zgłoszenie całej sprawy do allegro i być może nawet zawieszenie konta twojego chlopaka...

Gość dddiiizzzyyy
tak ale ja mam juz od niej komentarz wiec negatywa nie dostane

Gość nie kombinuj

Gość nie kombinuj
odęslij, alwe wczesniej skontaktuj sie ze sprzedającym, być może dostaniesz te okulary w prezencie, ja jako sprzedająca tak własnie bym postąpiła Uczciwość za uczciwość Opłaca się

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
ja jak zamówiłam 2 sukienki dostałam je i po kolejnym tygodniu dostałem znowu te 2 same i nie odesłałam i jeszcze na dodatek wymieniłam je na inne kolory wiec nie musisz wielce sie strasza zgłoszeniem do allegr

Gość a czy nie
przyszło ci do główki,że sprzedający może iść na policję-wyłudzenie ,przywłaszczenie ?? rób jak chcesz,na miejscu sprzedającego poszedłbym na policję

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqq
jakie wyłudzenie moze sam sprzedajacy sie pomylił jezu jacy wy na tym kafe dziwni jestescie straszycie kogo popadnie durnowaci ludzie. ful bym poszła na policje za jakies okulary zeby potem po sadach sie wlec nie maja juz ludzie co robic

Gość tadzik
nie zwrocil bym wkoncu to jego pomylka

Jejku co za denoralizacja totalna :/ to chyba ocziwiste, że powinnas je odesłać, a już na pewno powiadomić sprzedawce o jego pomyłce. Nie można żerowac na cudzej pomyłce. A tak to uchodzisz za zwykłą wyłudzaczke.

Gość mmikjujhn
chyba myslicie pojecia nie wiece to co jest wyludzenie?

jak ci ktos wezmie zlodziej jak sie pomylisz to winni ci co nie zwrocili cie uwagi jak stracisz biedulko ty uzalasz sie nad soba jak inny sie pomyli masz to w dupie jak inny starci cieszysz sie. a teraz momysl idziesz ulica lezy portwel w nim 500 oddasz?? a teraz pomysl idziesz ulica masz 300 na mieszkanie 100 na ciuchy i 100 na jedzenie zgubisz oddadza ci??? wiec traktuj innych tak jak chcesz zeby cie traktowano.