Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lora2007

Ślub a dziwne zachowanie narzeczonego. Pomocy !!!

Polecane posty

Witam Was, W ten weekend ustaliliśmy datę ślubu , byliśmy u księdza, teraz zamawiamy lokal na przyjęcie ślubne na 8 września, chodzimy na nauki przedmałżeńskie, wszystko niby oki. Ale mój przyszły mąż hmmm, nie wykazuje jakiejś większej inicjatywy w przygotowaniach ślubnych , właściwie mówi jakoś to będzie, mamy czas. Odsuną się odemnie, nie przytula, jest niedostępny i obcy, a nawet niemiły. A ja przychylam mu nieba jak tylko mogę, a jemu zawsze źle. Jest tak rozdrażniony że nie można z nim się dogadać, porozmawiać, kompletny brak uczuć, jak skała prawie. Mieszkamy razem z moją przyszłą teściową, a ona bardzo się cieszy na ten ślub, planuje, szuka dla nas restauracji widać że kobitce zależy. Nie wiem co ma oznaczać zachowanie mojego faceta, a może to normalne i mu minie. Chce mi się już ryczeć, chodze na palcach, boję się odezwać, już nie wiem co mam robić złościć się na niego, siedzieć cicho, czy przestać oddychać. Wcale nie jest to przyjemne.

minie mu stresuje sie chłopak ;) wbrew pozorom oni sa bardziej wrazliwi niz kobiety;P

Ja też ósmego września :) A co do zachowania narzeczonego...radziłbym powiedzieć mu o tym, że jego zachowanie budzi w Tobie takie odczucia.

Ja też radziłabym powiedzieć, a nie jak to się wyraziłaś chodzić na paluszkach. Jak mu nie powiesz to dalej będzie żył w słodkiej nieświadomości. Poza tym związek opiera się między innymi na rozmowach. Wiesz czym może się denerwować co mu jest? My ci nie powiemy. Radzę rozmawiać.