Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal72

Dlaczego Wy Tak Robicie ????

Polecane posty

Gość Rafal72

Mowicie ze nie ogladacie sie za przystojnimi facetami jak chodzicie gdzies z swojim facetem. Moja zona mowi przeciw bo skoro widze że się na kogoś spojrzy to albo pozostaje mi nic nie mówić i przeboleć to albo wyjasnic to drugie kończy się zwykle kłótnia bo jeśli powie mi że się nie patrzy a było inaczej no to wtedy szlak mnie trafia. Czy nie lepiej nie przyznac sie ze patrzycie sie na facetow tak samo jak my ogladamy sie za dziewczynami ??

Gość ryszarda_P
Bo nie chcę robić przykrości facetowi.

Gość Rafal72
Nie lepiej powiedzic jak naprawde jest ?

Gość starship
zazwyczaj kobiety patrzą się na innych facetów tylko wtedy, kiedy są wolne, a nie tak jak wy, czyli zawsze:P

Gość p. Justynaa
Kto mówi, że się nie oglądamy? Ja się w każdym razie oglądam i nie widzę w tym nieczego złego. Po to ma człowiek oczy, żeby patrzeć, czyż nie? Oczywiście, że drugiej stronie może być wtedy trochę przykro, ale nie można robić z tego powodu wyrzutów, bo skutek jest odwrotny do zamierzonego.

Jak ja się oglądam za fajnymi przystojniakami, to mój facet o tym wie :D

Gość do justyny
współczuję Twojemu facetowi. Wiesz, że może być drugiej stronie przykro, a mimo to robisz to. W ogóle zależy Ci na nim, na jego uczuciach? bo coś mi się wydaje, że nie bardzo, wnioskując po podejściu do tematu

Gość nie przeczę
my się przyznajemy, że się oglądamy tylko robimy to dykretniej niż twoja żona :D

Gość p. Justynaa
Związkek kobiety i mężczyzny opiera się m.in. na zaufaniu i tolerancji. Czasami niektóre osoby po prostu ściągają na siebie wzrok przeciwnej płci, więc na nie chociażby zerkamy. Ale to nie znaczy przecież, że mamy ochotę się na nie rzucić i zrobić niewiadomo co. Trochę zdrowego rozsądku, trochę mniej zaborczości! Ale nie mówię, że nie dość, że zerkam, to jeszcze komentuję, że "ciacho", bo to byłoby już chamskie i podłe. Chyba że dla żartu.

Gość nie przeczę
dzięki temu naszych menów nie trafia szlaG oczywiście robimy im wyrzuty gdy oni się oglądają w rezultacie "noszą nas na rękach" bo myślą że jesteśmy tylko w nich zapatrzone i o nich zazdrosne ;)

Gość Rafal72
Czy nie lepiej wybrac sobie faceta juz takiego bardzo przystojnego, zeby was wybrany mial ta pewnosc, po co wogole bawic sie w takie cos. Czy tak juz bylo jest i bedzie ?

Gość nie wiem w czym problem

Gość do justyny
Z tym, że takie "dla żartu" często odbierane jest zupełnie przeciwnie i nie ma tu nic z braku zaufania. Spójrz na to odwrotnie, idziesz sobie z facetem, obok jakaś super dziewczyna, a ona tak "dla żartu" mówi, że to fajna laska, że ma zgrabne nogi, tyłek. Chociaż to jest dla żartu, będzie Ci miło? Poza tym, jeśli stwierdzasz możliwość tego, że drugiej osobie będzie przykro, to znaczy, że ona zauważyła, iż "obcinasz" jakiegoś faceta, co jest jednoznaczne z faktem, że robisz to ostentacyjnie. A tak być nie powinno, jeśli zależy Ci na uczuciach swojego faceta.

ojejeku, normalnie jak czytam niektóre wypowiedzi, to aż mi się śmiać chce - przecież to zupełnie naturalne, że człowiek patrzy na drugiego człowieka, że jeśli coś jest ładne to miło spojrzeć. Po to mamy oczy, żeby patrzeć - i nie ma w tym nic złego, w 90 % to o niczym nie świadczy, osoba, na którą patrzymy nie jest żadnym zagrożeniem :) Zwykły ludzki naturalny odruch i tyle. I przyjmijcie do wiadomości RAZ NA ZAWSZE (zeby wiecej nie zadawać swoim połówkom głupich pytań ;) ) - KAŻDEMU, i kobiecie, i facetowi, zdarza się popatrzeć na inną osobę (płci przeciwnej), i wcale nie musi to mieć od razu podtekstu seksulanego. A ci, którzy mówią, że im sie nie zdarza PO PROSTU KŁAMIĄ - i tyle!!! :)

Gość p. Justynaa
Zgadzam sie z NIE PRZECZE w całej rozciągłości!:)

Gość Hucky
A kto mówi, że nie patrzymy? Tu chodzi zupełnie o coś innego, chodzi o to, żeby nie pokazywać, że się patrzy, żeby nie było to widoczne, bowiem jeśli jest, to drugiej osobie najnormalniej w świecie może być przykro. Tyle w temacie.

Gość Nowak-kowalska
taaa...jak sie ogladamy to na pewno nie tak jak faceci , nie wyobrazamy sobie jakby to bylo w roznych pozycjach, co by mam zrobil i jak dlugo moze....

Gość nie wiem w czym problem
Ogladac sie nie ogladam, bo z tylu na faceta nie patrze. Wole przod :-) I to normalne, ze jak idzie jakis przystojniak na przeciw, to patrze na niego. Czasami mowie tez mezowi - patrz, jaka sliczna dziewczyna. Bo na dziewczyny tez patrzę. Przecież to normalne i patrzec każdemu wolno. Po to ma oczy. Dziwne by było, gdybym odwracała wzrok widząc kogoś ładnego. Hmm, tak prawdę mówiąc na brzydkich i brzydkie też patrzę, ale o to chyba nikt pretensji nie ma?

Gość polikomia
Ja uwielbiam patrzeć na męskie zgrabne pupy,a mój mąz ogląda sie za ladnymi laskami.Co w tym złego,to naturalne...noooo moze nieładnie trochę:)

ja tu czegoś nie rozumiam - no i co w tym złego, że twojemu facetowi podobają się nogi innej dziewczyny??? Czy to znaczy, że twoje już mu się nie podobają, albo, że twoje wymieni na tamte??? No przecież to jest śmieszne :) Wiele rzeczy w życiu jest pięknych, w tym ludzie - nie widzę powodu, żeby na siłę \"zasłaniać komuś oczy\", bo to nienaturalne. A jeśli ktos nie może tego przyjąć do wiadomości to niech nie pyta, nie obserwuje swego partnera nadmiernie i podejrzliwie i żyje w zakłamaniu i nieśwaidomości. A praqwda jest taka, że każdy zdrowy człowiek reaguje na piękno - ni to nie znaczy, że od razu jest w tym coś złego, podteksty itp. No nie popadajmy w paranoje.

Taaaa! Może najlepiej zamknąć się w domu, siedzieć non stop przy garach, być wpatrzoną w męża/chłopaka non stop ? I jeszcze przypadkiem nie pracować, bo a nóż widelec przyjdzie nam pracować z jakimś mężczyzną, na którego będziemy patrzeć. A jeszcze gorzej jak będzie siedział naprzeciwko nas ... Przecież to nieuniknione. Oni zerkają na kobiety, my na facetów. Podziwiać co piękne, rzecz ludzka. Takie życie.

Gość p. Justynaa
Nie muszę chyba nic dopowiadać - wszystko już zostało powiedziane. Więcej luzu - i już! Inaczej stwarza się sobie problemy z niczego. Po co to komu?

Hucky - to znaczy, że ty chcesz po prostu \"nie wiedzieć\" :) No gratuluje - pierwszy krok do zakłamania w związku

Gość nie przeczę
zgadzam się z p. Jutyną :) autorze topiku - następne pytanie, rozwiejemy każdą rozterkę :D

Gość Rafal72
Nie mowie ze jest jakis problem ze mna czy innymy facetami, widze ze inne dziewczyny na mnie tez sie patrza jak chodze ze swoja dziewczyna. Ale to mi tylko wglebia mysl ze kobiety takie wlasnie sa, maja swego faceta i tak jak by nigdy nie potrafili byc zadowoleni tym co maja. Czy kobiety tak zawsze szukaja czegos lepszego ?

Gość p. Justynaa
Dobre, bardzo dobre!:):):)

Gość Rafal72
do nie przeczę :)

Gość p. Justynaa
Rafale Drogi, gdyby kobiety naprawdę szukały czegoś lepszego, w ogóle nie byłyby z mężczyznami,:). A że jest jak jest oznacza, że póki co nam wystarczacie, ;).

Gość nie przeczę
kobiety (i mężczyźni) umieją ocenić to co mają od życia ... dobrego .... i złego. dlaczego mialyby nie szukać lepszego?czy ty nie zrobiłbyś nic by zmienić "złe na dobre"? jest tylko kwestia wyboru sposobu dokonania zmiany...

spojrzenie = szukanie kogoś na wymianę ;) Nie nieźle to wszystko spłycasz. Jedno z drugim nie musi mieć nic wspólnego (i w większości przypadków własnie nie ma)