Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka00000000000

solarium - na ile czsu

Polecane posty

Gość majka00000000000

na ile czasu wchodzicie do solarium za pierwszym , drugim i trzecim razem . Chodzicie do stojacego czy lezacego ?? i jak utrwalacie opalenizne ??

Gość przypominam ze solarium
jest bardzo niezdrowe

Gość tyra44444
za I razem trzeba isc jak najdluzej i pod mocne lampy, czyli tak na 15 minut, za drugim razem tez na 15 minut, z 3 na 10. Takim sposobem uzyszkasz piekna opalenizne!!

Gość oraz szybkie zmarchy
i przebarwienia a jak masz pecha to raka

Gość tyra444
zeby nie miec przebarwien i zmarszczek trzeba wlasnie chodzic na 15 minut i to pod mocne lampy, bo te slabe sa szkodliwe. Wiem, co mowie!

Gość oraz szybkie zmarchy
nie rob wody z mozgu dziewwczynie bo gotowa w to uwierzc. Autorko , poczytaj chocby ostatnie Wysokie Obcasy, wypowiada sie prof.dermatolog Znajdziesz w internecie.

Gość ol maj gad
tyra Ty chyba przypiekłas łepetyne na tym solarium. Za 1 razem idzie się na 5 min i stopniowo zwiększa się czas. poza tym jak już ktoś wspomnial wcześniej solarium jets niezdrowe. lepiej zainwestowac w samoopalacz lub poczekac jeszcze mc na wakacje, bo pomimo tego iz słonce za zdrowe nie jest, to napewno lepsze niz solarium

Gość majka00000000000
tyra444 ale bzdety , widzeze zawistna jestes i chcesz ludziom krzywde robic , jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj . Chyba ze w wieku 40u lat chcesz wygladac jak malpa z zmarszczkami na calym ciele . jakas kretynka z ciebie . Zgadzam solarium jest szkodliwe ale ja chodze tylko 3-4 razy przed latem i tyle :0

Gość bassi77
ja byłam dzisiaj pierwszy raz w życiu.Poszłam na 6 minut,za 3 dni znów pójdę

Gość tyra44444
To ty jestes kretynka, skoro bedziesz korzystala z solarium

Gość majka00000000000
tyra44444 hehehe bez komentarza

Gość bassi77
myślę,że jak stosujesz coś z umiarem,to nie odbije się toźle na zdrowiu.Opalanie na słońcu,też przecież nie jest wskazane

Gość czarna-titi
JA tez smigam ale na stojace bo przynajmniej po nim nie jestem czerowna jak burak:p a jezeli chodzi o czas to wlasnie stopniowo sie go wydluza... ale zamiast smazenia sie w swiecacej trumnie to moze lepiej jakies kremy brazujace...opalenizna bedzie delikatna albo samoopalacz tylko trzeba umiec ladnie rozsmarowac :) a i kiedys slyszalam ze przed pojsciem na solarium dobrze jest posmarowac skore oliwka(ale czy to naprawde dobre to nie wiem) tyra44444: masz jakies zle informacje bo watpie zebys sama tak zrobila...