Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daariaa

Czy ktoś z Was przyjmował Hydroxyzinum? czy on moze wpływac na tabsy ??

Polecane posty

Gość skupi
ja dużo pije alkoholu i po paru dniach picia jak mam ostrego kaca i nie mogę spać przez pare dni to biore hydro 2 razy 25mg i sie uspokajam i tak nie trzęsie w nocy i mozna nawet zasnąć, tylko po dłuższym stosowaniu go zeby mi sie ręce nie trzesły to wyskoczyły mi na twarzu konkretne pryszcze i przerwałem branie, lekarz to potwierdził że pryszcze są od hydroxyzyny

Gość sir_greg
Z chemicznego punktu widzenia hydroksyzyna jest alkoholem.

Gość serhwhqh
Hydroxyzinum jako lek nasenny?? Ja mam to przepisane brać 3 razy dziennie, rano po południe i wieczór, i szczerze nawet nie czuje sie po tym senna..

Gość ulennia
Ja dostałam hydro od mojego gastrologa.Choruję na Leśniowskiego-Crohna,ten lek dostawaliśmy na oddziale od lekarza na obchodzie nocnym.Kto miał problemy z zaśnięciem dostawał sztukę na noc.Lek ma działanie uspokajające,jest na stany lękowe i tzw.niepokoju.Leczy sie nim też różne uczulenia.Jest lekko psychtropowy ale NIE UZALEŻNIA!!!!Nie nalezy po nim prowadzić poj.mechanicznych.Ja osobiście lubie ten lek.Biore tableteczkę i za chwilę mam LUUUUUUZ.A może to uzależnienie....:D Najlepiej przeczytać ulotkę a nie siać niepotrzebny zamęt.

Gość gośćmarghe
Probowalam juz chyba kazdych lekow na sen i zdziwicie sie ale najlepiej dziala na mnie hydroxyzina ;przesypiam cala noc i budze sie wypoczeta i nie odczuwam by cos mnie przymulalo