Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

Juwenalia !!!

Polecane posty

ja sie wybieram :D co prawda jeszcze nie wiem co bedzie i kiedy dokladnie, ale ide :classic_cool: beda to moje ostatnie juwenalia jako studentki.... :( dlatego musze sie wyszalec na nich jak jeszcze nigdy :classic_cool:

juz wiem ze na uniwerkowych w piatek 25 maja beda strachy na lachy :D

i jakby kogos interesowalo ;) Miejsce : Politechnika Łódzka (Osiedle Akademickie i boisko studium w-f Politechniki Łódzkiej) 28 maja (poniedziałek) 19:00 Wystawa zdjęć studentów Politechniki Łódzkiej - wernisaż 29 maja (wtorek) 19:00 Kabareton 30 maja (środa) 16:00 - 18:00 Piłka Nożna: Uniwerek - Polibuda - 31 maja (czwartek) 21:00 Imprezy w klubach studenckich PŁ 18:00 Przygotowania do scenek Juwenaliowych - Domy Studenckie PŁ 1 czerwca (piątek) 16:00 Zbiórka przed Rektoratem PŁ 16:30 Przekazanie władzy nad Uczelnią, wyjście korowodu 19:00 Rozwiązanie konkursów: Najlepiej ubrany akademik Hasło Juwenalowie 19:00 Koncert: Terytoria 20:15 Koncert: Zdrowa Woda 21:30 Koncert: Maryla Rodowicz 22:45 Najgłośniejszy krzyk 23:00 Koncert: Bracia 00:30 Namiętny pocałunek 01:00 Koncert: Liście 02:00 Koncert: Rockoteka do białego rana 2 czerwca (sobota) 12:00 Siatkówka 14:00 Pokaz motocykli oraz konkurencje motocyklowe 17:00 Bieg śmierci 18:00 Konkursy i zabawy pod sceną juwenaliową 18:00 Koncert: Lemon Dog 19:50 Konkurs bicia piany 19:00 Koncert: Gore 20:00 Koncert: Obstawa Prezydenta 21:30 Zakładanie prezerwatywy na głowę 22:00 Koncert: Kobranocka 23:30 Miss mokrego podkoszulka 00:00 Koncert: Acid Drinkers

jak sie bawi na juwenaliach? cos w stylu zwyklych dyskotek czy koncertow?

Gość studeeeeeentkaaaa
aaahhh czekam na te Juwenalia czekam :D Olsztyn pozdrawia! ;)

lublin sie fajnie zapowiada :) w ten czwartek zagraniczna gwizada bedzie reamonn, ponadto, w duzym skrócie: ira, dzem, kombii, kult, soyka, dabrowska, kiljanski, myslovitz, happy sad, teksas, muzyka konca lata, sofa, i mnóstwo innych ciekawych wydarzen- wystawy, kabarety ..:)

łódź w tym roku średnio ciekawaa..... ale JUWENALIA JUWENALIA, KTO NIE PIJE TEN KANALIA :D bawic sie mozna przy wszystkim, byle by udane towarzystwo bylo :classic_cool:

hey w ubiegłym roku w lbl był , w tym tez bym chciała, ale nie ma :(

Gość a podniose sobie
:P

Gość mam tak samo jak ty miasto
w tamtym roku w lublinie byl zajefajny koncert OSTR i TEDE. w tym roku bedzie m. in. ira i dzem ale ja pracuje i nie bede mogla byc :(

Gość mam tak samo jak ty miasto
w tamtym roku w lublinie byl zajefajny koncert OSTR i TEDE. w tym roku bedzie m. in. ira i dzem ale ja pracuje i nie bede mogla byc :(

z noclegiem -no problem :) gorzej z czasem -w koncu sesja za pasem a teraz wyjatkowo ciezka....:(

Gość wazne pytanie
ja wiem ze juewnalia sa niby dla studentow ale czy tylko oni moga wejsc? jak jestem mlodsza to tez mnie wpuszcza? prosze o odpowiedz :)

Gość Widzew i ŁKS
Do Łodzi przyjeżdzajta !!! Zawsze są atrakcje. Może znowu kogoś zastrzelą ? :P

Gość a ty manganian co studiuesz
bo zajezdza mi tu chemia :)

indios bravos, pidżama, coma, lady pank GLAJWITZ!! zapraszamy na lotnisko :-)

Gość onkaa
W moim rodzinnym Koszalinie zaczęło się w czwartek świetnym koncertem Formacji Nieżywych Schabuff i Piersi. Mimo, że od grudnia już nie jestem studentką (tylko podyplomową:/ ), bawiłam się z kumopela chyba lepiej niż niejeden student!!:P A w 3mieście, gdzie teraz mieszkam, Juwenalia wszystkich uczelni trwają 2 tygodnie:P. Już się napalam na Kino pod Gwiazdami (ma być m.in. Jasminum) oraz 2 super koncerty za 2 tygodnie - Hey, Akurat, Piersi, Sidney Polak...