Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto mi powie czy

Kupiłam wczoraj 2 opakowania sztucznych rzęs..

Polecane posty

Gość Kto mi powie czy

są sliczne, gęste, długie. Wczoraj probowałam przykleić- nie udało sie :) Nie potrfaie i nie naucze sie. Zbyt nerwowa jestem. I tak mysle czy jak pojde do kosmetyczki (robic manicure) to czy zgodzi sie (za jakas tam opłatą) dokleić mi kupione przeze mnie sztuczne rzęsy? Bo przeciez one tam pewnie swoje maja.. a ja nie chce swoich kupionych marnować.. I drugie pytanie, bo wiem ze w salonach kosmetycznych doklejaja "kępki" rzes. Ile takich kępek potrzeba? I czy ktos to robil? Jak długo utrzymują sie?

Gość ja tez nie umie tego
dziadostwa przykleic. mysle, ze w salonie przykleja ci rzesy przyniesione prze ciebie.

Gość klaudis
sama napewno dobrze ich nie przykleisz idz do kosmetyczki ona napewno ci to zrobi i mozesz miec swoje nic to nie przeszkadza.A co do tych kępek rzęs to przykleja ich kometyczka tyle ile chcesz praktycznie tam gdzie masz braki w rzęsach,jak masz bardzo rzadkie.I te kępki trzymają sie napewno dłużej niz te rzęsy kupione przez ciebie !

Gość a mi tam
przyklejanie zawsze wychodzi- może to dla tego że jestem kosmetyczką;) to ile sie trzymają zależy od kleju, np. rzesy w kępkach takie do 20 zł na jedną impreze wystarczą, a efekt boski:D tylko trzeba uważać żeby nie skleić powiek, opakowanie kępek powinno stakczyć na 2 razy można tez kupić rzesy i osobno klej z art deco, ten to nawet 2 tyg trzyma