Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Po raz pierwszy na Kafe, sensatione- zdjęcia mojej gorącej i zakręconej muszelki

Polecane posty

Gość jest bosssssssska
;)

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Ej, superancka jest!!!

Gość guess
"jestem deska.." - jestes the best!

Gość gdzie wisi
gdzie wisi? podaj adres :P:P:P

Gość no pleassssse
My Diary Board 😘

Gość juz ktos tu wpisal
ale ja powtorze - deska, jestes zajebista :D (wlasnie przeczytalem twoj post o meskiej szatni :D ) jesli naprawde jestes "deska" to gratuluje humoru i podejscia do tematu, szkoda ze tak malo dziewczyn umie z siebie zartowac :D

My Diary Board----> no spoko, spoko:) To musiała napisać jakaś laska:p Jak chcecie zobaczyć mój tyłek, to się musicie sami pofatygować na temat, gdzie wszyscy się pokazują nago. Tam wisi wersja protestacyjna, przeciwko wszystkim, przeciw wszystkiemu, zwłaszcza przeciwko wypiętym tyłkom w stringach:p Gdzieś ok. 20 strony tematu, powodzenia w szukaniu:classic_cool:🖐️

Gość gość
Ty, Deska, to serio Twoja doopencja?:DTylko bez sciem - tak lub nie;)

Gość gość
To jeszcze cyce poka;)

Gość gość
Ja nie moge pokazać, sie zwyczajnie wstydze i potem by mi głupio jakos było. To gratuluje odwago Deska, doopa calkiem niezła, i nie musialas uskuteczniac jakis dziwnych pozycji z wypinaniem sie etc, etc. Moja ocena 8/10.

😭 No nie jest erotyczne, bo to jest zwykła, goła dupa. Erotyczne to by było w bieliznie, jakaś superpoza. Faceci sa naiwni... Wypięty tyłek każdy jest o 40% większy i bardziej okrągły, tylko, że Wy sobie z tego nie zdajecie spray i tyle:p Poza tym, kochany, nie bądź taki cwany, bo jakbym się odwróciła przodem, to by Ci opadł:classic_cool:

Gość gość
Pozdro chcieć to móc--> wiesz, są różne czynniki składające sie na to, że nie wstawie nigdy swoich nagich fot w necie. Wybacz;)

Gość co za baby...............
ciezko z Wami jak zawsze sie rozmawia. Deska ----------> widzialem Cie troche z przodu i naprawde bylo ok. Gdybys ocene siebie zostawiala innym zamiast szkalowac sie sama to wyszlo by to wszystkim na dobre :D Pozdro-----------> znowu coś kręcisz... Zamiast się chwalić takim ciałem to Ty mi tu zakonnicę odgrywasz. A jak nie chcesz ich pokazywac publicznie na forum to ja sie wcale nie pogniewam jak zrobisz to na privie :D I uważaj bo jak bardzo ich zapragnę to Twój Kerio Ci nie pomorze ;)

Gość pasażer na gapę
coś się nie zgadza?

Gość gość
Nie mam Kerio;) Daj spokój, mam za duzo do stracenia, żeby sie tu obnażać.

Gość gość
Sam sie obnaż na publicznym forum cwaniaku:P

Gość masz racje Pozdro
Wyslalem jeszcze raz i teraz wyszlo, ze Kaspersky chroni ;) Też nie jest zbyt trudny :D Właśnie cały czas nie zdajesz sobie sprawy z tego ile masz do stracenia...

Gość gość
Co wysłaleś jeszcze raz?Pudło, Kaspersky mnie nie chroni;)Owszem, zdaje sobie sprawe ile mam do stracenia, ale to nie ja tak szukam dziury w calym.....ja po prostu sobie jestem.