Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Po raz pierwszy na Kafe, sensatione- zdjęcia mojej gorącej i zakręconej muszelki

Polecane posty

Gość pasażer na gapę
Będzie nice ping-pong ;) w razie czego.

Gość gość
Wyrażaj sie jaśniej.....w sumie, to czegoś chcesz, czy tak sobie przyszedłeś podenerwować?

Gość gość
Deska mnie nie denerwuje, ale nie lubie takich zaczepek, bo niby co one mi maja pokazac? Ze mam trząśc porami ze strachu? To nie w moim stylu, a na kompie nie mam nic kompromitujacego, a w razie gdyby cos zniknęło, to mam kopie.

Gość pasażer na gapę
Tak trzymaj, Pozdro :classic_cool:

Gość gość
Z tą Deską zle doczytalam sory,heheheTo straszne, ze nikomu nie można juz zaufac, bo nigdy nie wiadomo kto ci wbije w nóż w plecy :o

Gość zochaalenieta
Ja na Twoim miejscu pozdro bym tego tak nie odbierała Wydaje mi się nawet że wręcz przeciwnie No ale ja może się nie znam Choć intuicja rzadko mnie myli

Gość pasażer na gapę
'Limited trust rule is a key rule for our mental independence.'

Gość zochaalenieta
Czy to aby nie brzmi podobnie jak wyrachowanie

Gość gość
Dobra, ale ja tak nie umiem:o Duszę sie i strasznie mi jest zle tak ciągle uważając na to co robie, co pisze i komu pisze...tak żyjac w ciaglej podejrzliwośći to ja bym pieerdolca dostała. Strasznie silna mam potrzebe kontaktu z ludzmi i uzewnetrzniania sie,a to forum to wszystko niszczy...może Wy to inaczej odbieracie, ale nie macie czasem takiej potrzeby szczerości z drugim człowiekiem? Dlaczego to zawsze sie musi konczyc jakimis griozbami, szykanami itd. Na pewno wiekoszosc z Was nie raz tego doswiadczyla tu, ja tylko sie zastanawialm dlaczego tak jest.Jak pieerdole bes sensu, to każcie mi sie zamknąć, tak mnie naszły takie luzne dygresje:o

Gość zochaalenieta
Pozdro tutaj wszyscy maja takie potrzeby inaczej by tu nie wchodzili Czy nie jestes troche za bardzo przewrazliwiona Nie zauwazylam w tym temacie aby ktokolwiek Cie szykanowal Mialam nawet wrazenie że ktoś Cię adorował Ale sama odpowiedziałaś na to dość agresywnie i się zmył W życiu jest tak że nie można niczego przesądzać z góry A już napewno do drugiego człowieka nie mozna podchodzić schematycznie

Gość gość
Ech, chodzi mi akurat o te proby pokazania mi, jak łatwo mi zrobić kuku np. poprzez zinwigilowanie mojego kompa. Jasne, ze jestem przerważliwiona, ale podstawy też mam ku temu....długo by pisać dlaczego.

Gość gość
Juz przestaje. wypadaloby jakas kolacje wszamac przed snem. Czy nie?\')

Gość gość
No bo jadlam obiad o 16 i teraz z deka z glodu przymieram. Prosze bez kazań...tusza mi nie grozi, conajwyzej choroby przewodu pokarmowego, ale ja po prostu musze, MUSZE cos zaraz zjeść 😭Powiedz, ile Ty masz tych motore?:D I co to za motore? Jest swietne.

ja mum jedno ;) a jedz- smacznego tez czasami o tej godzinie cos wszamam:classic_cool: a i zajaram:D

Gość gość
Jarać, jarać , jarać, masz świetne pomysłe czasem;)A ten motorek strasznie mi sie podoba;)

ach jak zajade kiedys do wawy dam znac:classic_cool:- pojezdzimy;)

Gość gość
Raz jezdzilam na motorze, ale to bylo dawno i byl to straszny złom. Gonila nas policja i w ogole troche zle mi sie to kojarzy, ale ogolnie lubie fajne motorki;)Mam znajomego, kroty jest doslownie zmotoryzowany i prawko ma tylko na motor. Po calej Polsce nim jezdzi, podziwam, ze go doopa nie boli;)

Gość gość
Mam nadzieje, ze klejnoty całe po takiej eskapadzie:DNie wiem jak Ty , ale ja lecem coś zarzucić na żołądek.....:P

Gość z boku zdzich
masz racje pozdro600-ja podobnie odbieram to forum.Nieraz juz sie zastanawialem czemu tak sie tu dzieje i wiesz co?No nie moge tego zrozumiec a nie chce byc drastyczny i dosadny w ocenach innych,wiec co???