Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona co nieco

Jaka jest procedura

Polecane posty

Gość przerażona co nieco

, kiedy okaże się , że w usuniętych znamionach są komórki rakowe? Czekam na wynik i tak sobie myślę, nie wiem jak lekarz mi o tym powie i czy powie mi wszystko, jak zobaczy roztrzęsioną babę...

Gość a ja tez
ja mialam usuwane i niczego nie wykazalo, poza tym gdyby przed usuwaniem podejrzewal komorki rakowe, to by sie za to nie bral. Bada sie to po usunieci dodatkowo, zeby miec 100% pewnosc;) Wiec spoko

Gość no więc
lekarz Ci powie, wszytko moja mama aż wpadła w histerię, bo przeczuwała zły wynik, teraz jest tak, że pacjentowi się mówi całą prawdę, prosto w oczy, nawet jeśli potem będzie musiał przyjmować psychotropy, bo sobie nie poradzi z przerażeniem i paraliżującym strachem Trzymaj sie, nawet jeśli to rak - medycyna ostatnio bardzo poszła do przodu, wyleczą Cię.

Gość przerażona co nieco
Dzięki za slowa otuchy. :)

Gość przerażona co nieco
Własnie nie wiem, jak to będzie, bo w czasie wizyty zachowałam się dosyć niekonwencjonalnie i po wszystkim , czyli juz po zdjęciu szwów , mówiąc krótko uciakłam z butem w ręku z gabinetu (bo miałam też usuwane ze stopy). Jeden lekarz i drugi patrzyli na tę moją akcję z niedowierzaniem. Taka porażka. Biegłam w panice przez gabinet, a na końcu zaczęłam się śmiać (trochę histerycznie). Potem długo nie mogłam przyjść do siebie. Przeżyłam upokorzenie. Moga się bać powiedzieć mi całą prawdę, ze względu na moje histeryczne zachowanie. Dziękuję za Wasz odzew.

Gość ja tez mam
powiedzcie mi czy boli takie usuwanie znamion,ja mam dosc duze na plecach???

Gość przerażona co nieco
Nie boli, bo dają znieczulenie miejscowe. Ja czułam tylko dotyk i jakby ciągnięcie.

Gość dfsisfhifh
podobno najbardziej boli samo znieczulenei meijscowe... ja też niedługo sie wybieram na wizytę i tez mam pietra... tez jestem histeryczką :(

Gość ja tez mam
hmm a po jakim czasie mozna korzystac ze slonca i ile nosi sie szwy??

Gość przerażona co nieco
ale jestem beznadziejna kretynska debilką i histeryczką :(