Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexxxx

Sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość XXXAlex
No wiec sa tu jakies bezpruderyjne kobiety??:)

Gość selia1
Bezczelny podszywacz z godz.20.37

Gość XXXAlex
Droga seliu,niestety podemnie tez sie podszywaja,a ten zaczerniony alex to podszywacz.Nie jestem tutaj codziennym gosciem,wiec nie widzialem potrzeby zaczerniania nicka,ale niestaty jak widac podszywacze wszedzie dotra:)Tak wiec byla bys chetna na takie spotkania?

Gość XXXAlex
Bo przyznaję, że mnie ta ciągła masturbacja męczy i chętnie bym nadział jakiś konkret.

Gość selia1
do xxxAlex - nie jestem zadnym konkretem do nadziewania .Iznowu nieudany podszyw.Fajna zabawa, prawda.?

Gość XXXAlex
??? A przepraszam, myślisz, że po co chcę się z tobą spotkać? Żeby poczytać poezje??? Podyskutować o polityce? Nie. Chcę zaruchać mówiąc trywialnie.

Gość Selia1
xxxAlex-wiesz tu trafiles w sedno.Ja jestem romantyczna intelektualistka i rozmowa opolityce czy czytanie poezji to wcale nie jest glupi pomysl.a wyruchac , jak piszesz to mozesz przydrozna dziwke!Ja do takich nie naleze , wiec sie wiecej nie odzywaj!

Gość selia1
Dupiszonek- to nie o to chodzi, ale wybacz nie spotkam sie z kims kto mowi bez ogrodek ze chce mnie wyruchc.To jest obrzydliwe.

Gość XXXAlex
Droga seliu, chyba nie przeczytalas mojego pierwszego posta. Seks bez zobowiazan polega na tym, ze spotykamy sie, bzykamy po czym rozstajemy. Jak mamy ochotę na powtorkie, zdzwaniamy sie znow. kwiaty i dyskusje odpadaja bo w domu czeka zona i dwoje dzieci. Nie bede wiec tracil czasu na rozmowy i poezje, sama rozumiesz :) Jak dorosniesz do takiego seksu, mozemy pogadac. na razie cie zegnam. Inne chetne laseczki?.....

Gość ale dziewczyny pachją się
chociaż ładniej bys to nazywał. Taki sex bez zobowiązan też może być ciekawy dla niektórych dziewczyn, ale Ty chyba kulturą za bardzo nie grzeszysz:P To co napisałeś to jak do dziewczyn z burdelu, tylko, ze tam nie pójdziesz bo jesteś skąpy:P

Gość selia1
Moj drogi Alexie-widocznie zle zrozumialam pojecie "sex bez zobowiazan",ale to juz moj problem.Chcialam ci tylko powiedziec,ze nawet taki sex nie powinien obrazac dziewczat.Mozna to zrobic bardziej subtelnie i skutek bylby taki sam, albo nawet lepszy!No, ale cóz czasami na tym forum zderzaja sie osoby odiametralnie rozniacych sie pogladach.Zycze ci powodzenia w szukaniu nowych lasek, ktore nie beda cie tak meczyc idiotycznymi postami!!! A o dorastaniu mi nie mow , gdyz majac 21lat czuje sie dorosla osoba ktora ma uksztaltowane poglady., nie tylko na niezobowiazujacy sex.

Gość XXXAlex
Przepraszam, ale uczciwie nazywam rzecz po imieniu. Na forum erotycznym nie szukam kobiety do konwersacji tylko do czynności fizjologicznych. Ściśle określonych czynności fizjologicznych. I nie ma to nic wspólnego z brakiem, bądź istnieniem czegoś takiego jak szacunek. Ruchać mi się chce i szukam baby. jak chcesz, mogę powiedzieć, że chce mi się szmyrać, ale fakt pozostaje faktem

Gość selia1
XXXALEX- gdybys napisal ,ze szukasz dziewczyny z ktora chcialbys przezyć wspaniale , niezapomniane chwile, bylabym juz twoja!!!!!!

Gość XXXAlex
Droga seliu, oczywiscie, ze szukam dziewczyny z ktora chcialbym przezyc wspaniale, niezapomniane chwile!

Gość selia 1
Az , nie chce mi sie wierzyc ,ze potrafisz wydusic z siebie takie slowa , majac na uwadze twoje podejscie do niezobowiazujacego sexu.Hipotetycznie zalozmy ,ze nie jestes takim zimnym draniem , tylko naprawde fajnym facetem, z ktorym"warto " cos przezyć.A wolalabym ,zeby wlasnie tak bylo!Ja jestem mloda ladna wyksztalcona dziewczyna i czasami mam jakies kaprysy zupelnie niezrozumiale dla mnie. Do tej pory nie moge zrozumiec jakie licho pozwolilo mi sie wciagnac w ta tak malo konstruwtywbna wymiane zdan, ktora jak do tej pory jest bezowocna.

Gość XXXAlex
Ale przecież jakbym tego nie nazwał chodzi mi o ruchanko. I tyle. I nie obchodzi mnie nic więcej. Można powiedzieć, że chcę przeżyć z tobą intymne niezapomniane chwile, ale to niczego nie zmienia. Może jesteś ładna, ale jesteś też hipokrytką i infantyną lalą.

Gość selia1
XXXAlex-żle mnie oszacowales.Nie jestem twoim charekterologicznym typem dziewczyny.Przykro mi .Troche zalluje , ze nie moge z toba byc, tylko dlatego , ze diametralnie sie roznimy prawie pod kazdym wzgledem.A moze to bylby afrodyzjak?

Gość XXXAlex
O czym ty mówisz? Ja nie chcę z "tobą być" tylko się pie.przyć. I nie przeszkadza mi twóuj charakter. On mnie nawet nie interesuje. Jesteś chyba niepełnosprawna intelektualnie. Może jeszcze miałbym się z tobą ożenić? Chcę seksu a nie pieprzenia o związkach...

Gość XXXAlex
Aha selio. Wpis z 11:33 nie jest moj. niniejszym zegnam cie, na pewno masz cos bardziej interesujacego do roboty od siedzenia na moim topiku, prawda? Moze poczytasz cos... Laseczki chetne na ruchanko! wpisywac sie!!

Gość selia 1
Wiesz co ci powiem , po raz pierwszy w zyciu rozmawiam z takim zerem jak ty! Dobrze ze nie spotkalam sie z toba nawet jak ty to piszesz na jednorazowe bzykanko!Zalowalabym tego do konca zycia!A teraz juz definitywnie spadam z "twojego" topica.

Gość selia 1
Tak w ogóle to pracuję w agencji ale takiego jak ty to bym nawet za darmo nie obsluzyła. Wypad szczawiu do mamusi

Gość XXXAlex
A ty się obrażasz bo nie używam eufemizmów, czy dlatego, że nie chcę się z tobą ożenić? Bo aż mnie rozbawiłaś... uroczy z ciebie matoł.

Gość selia1
Po raz ostatni odnose sie do twojego postu. O czym ty mowisz czlowieku!Ja i ty partnerami w zyciu.Chyba musialabym oszalec!Kiedy napomknelam ci chociaz slowem o zamazpojsciu? Cos ci sie chyba w twoim szanownym mozdzku poprzestawialo.Mowiąc o zwiazku , mialam na mysli luzne kontakty.....Nawet cie nie znam, nie wiem jak wygladasz , a ty mi sugerujesz,ze sie obrazilam dlatego ,ze nie chcesz sie ze mna ozenic!Najwiekszy dowcip jaki slyszalam w tym roku? Nie wiem czy urocze matoly posiadaja tytul magistra, bo jezeli tak , to oby ich wiecej bylo! Wpis z 14.15 nie jest moj. Szukaj dalej , moze znajdziesz taka jakiej szukasz !Powodzenia!!!!!!

selia ja jestem zainteresowany dokladnie tym co ty