Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexsexsex

owlosione piersi?

Polecane posty

Gość sexsexsex

dzierwczyny ty wy tez macie wloski napiersiach? nie mowie kolo brodawk-ogolnie. ja mam taki meszek i bylam dzis u lekarza zapytac sie czy to normalne. mowie mu ze nie wiem od czego to i czy tak powinno byc- a on do mnie ze tez nie wie od czgeo. i skonczyl temat tp wrocilam i mowie cos ze wygladaja na lekko owlosione-a ten pod nosem cos ze "owlosionych piersi nie widziala"... no kur... zdenerwowal mnie i w sumie zostawil z niczym

a masz jakieś miejsce na ciele oprócz stóp, na którym nie rosną włoski??

Gość sexsexsex
no niby nie,tym bradziej ze futrzak jestem, ale jakos wczesniej ich nie widzialam a ze ogolnie mam problemy ze zdrowiem, to wolalam zapytac-mogl chociac odpowiedziec-tak to normalne

Gość klaudis
oczywiście ze to jest normalne ja tez je mam i duzo moich kolezanek tez.mam je pomiędzy piersiam na piersiach to naprawdę normalne a ten twój lekarz to jakis zacofany jest naprawde!!

Gość sexsexsex
meszek... moj ma z pol cm ale widze ze imiedzy piersiami tez i schodzi tez lagodnie nna caly brzuch wiec chyba jestem normalna....

Gość klaudis
Oczywiście ze jestes normalna=))

Gość oj znam to
ja mam niby taki meszek ale mi to przeszkadza

Gość sexsexsex
i robisz cos z tym? ja myslalam o wosku

Gość owlosionanamaksssa
wiesz ciesze sie ze to napisalas :) nie jestem z tym problemem sama... ja depiluje woskiem,pasta cukrowa... to upokarzajace ale wloski sa tak dlugie,ze nie odwazylabym pokazac sie tak facetowi... lekarka mowila,ze wszystko ok, jeden ma owlosienie mniejsze inny wieksze i to jest ok ale cos mi sie zdaje ze idzie na latwizne... zamiast mi pomoc gada,ze wszytko ok a ja widze,ze nie jest ok :(

Gość upupuup
dziewczyny jak takie spore to owlosienie to,przeciez to nie jest normalne bo to musi byc nadmiar hormonow