Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy_21

Minisiston

Polecane posty

Gość Lucy_21

Hey dziewczyny, napiszcie cos o tabl. Minisiston :) Wszystko, co wiecie, o skutkach ubocznych, czy bardzo sie tyje i czy bardzo rosna piersi :) (wlasnie lekarz zmienil mi na nie i nie wiem, czy to dobrze :) ) Dzięki i pozdrawiam, Agata

Gość Lucy_21
Czy nikogo nie ma kto bierze/brał/słyszał o tych tabletkach??? :(

Gość AN_ 998
Dziewczyny to tabletki ktore bralam z 5 lat wspominam je milo bo przy nich wyleczylam sie z ciąglych zapaleń i grzybicy. piersi mi nie urosly, cera w normie ale niestety chodzilam opuchnieta(tzn. zatrzymywaly mi bardzo wode w organizmie) I jak pojawily sie nowe tabsy Yasminnele odwadniajace organizm to moja gin mi je przepisala i juz zazywam 2 miesiac. Odpuchlam ale pojawily sie problemy z mogami (ciagly bol) i wlasnie jutro robie badania i sie okarze. Pozdrawiam gorąco:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lekarz mi je przepisal, ile one teraz kosztuja????????????????????????????/ moze ktos bierze i wie????

prosze o info:)

Gość foczus
minisistony to tabletki jednoskładnikowe dla młodych dziewczyn brałam je kilka lat temu miałam jakieś 17lat u mnie nie było żadnych skutków ubocznych nie tyłam ale i piersi tez nie rosły :)

one sa dwuskladnikowe! i maja nawet duzo hormonow!!!! tylko chcialam zapytac ile kosztuja mniej wiecej:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jednak 31zl

Gość nowaZuzia
chcialam sie zapytac czy podczas stosowania minisistonu mialyscie taki skutek uboczny jak plamienia??????????????????????? on ma duzo hormonow wiec skad u mnie plamienia????mama szukac innej przyczyny???