Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancome01

opalanie natryskowe

Polecane posty

Gość lancome01

Czy ktos juz korzystał z tego zabiegu, bardzo sie zastanawiam nad nim, ale nie wiem jakie sa efekty moze ktos próbował i mi doradzi. A jeszcze jedno jesli ktos zna koszt to prosze pisac..:)

Gość mysia3oo
z tego co wiem to utrzymuje sie taka opalenizna okolo tygodnia a koszt chyba na sama twarz to okolo 70 zl

Gość klaudis
ja wiem!! utrzymuje się do 1 tyg-2 tyg kosztuje na całe ciało 60zł a na połowę ciała 40zł mozesz wpisać w google "solarium natryskowe"tam sie troche dowiesz

Gość klaudis
ale lepiej i tak wykupic sobie karnet na solarium bo za 60zł opalisz sie i to na długo bez zadnych zacieków na skórze ale jaesli nie chcesz niszczyc skóry to solarium natryskowe stoi otworem=)

dziewczyno daj se siana, moja kolezanka tak sie opalala, owszem wygladala fanastycznie-conajmniej jakby wrocila z karaibow(zrobila to w srodku zimy wiec efekt byl zabojczy) ale szybko zaczelo jej to schodzic i to tak paskudnie ze masakra...np na poczatku byla cala brazowa tylko dlonie miala biale od mycia rak i ogolnie schodzilo jej to tak ze miala potworne plamy-szczegolnie na twarzy...niewiem ile to kosztuje ale to bogata dziewczyna i napewno nie robila tego w jakims szajskim miejscu tylko w dobrym salonie zrobisz jak zechcsz ale ja totalnie niepolecam