Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niikiita

Dobry ortodonta

Polecane posty

Gość niikiita

Mam pytanie do wszystkich co mieli lub mają założony aparat lub szukają dobrego ortodonty. Podajcie mi jakieś namiary. Najlepiej jakby był z woj. łódzkiego. Mam fatalny zgryz nie mam kasy już na chodzenie po różnych ortodontach. Każda konsultacja to minimum 20zł. Wszystko do bani. A aparatu nie mam do tej pory. Jak zobaczą moje zęby to widzą same problemy. Czy jest jakiś ortodonta który potrafi leczyć trudne wady zgryzu u mnie to już poważna ingerencja nie tylko ortodontyczna ale i chirurgiczna to znaczy zęby nadliczbowe brak dwóch szóstek i torbiel w zatoce szczękowej. Szukam ortodonty bo przez tą wade zgryzu mówię dość niewyraźnie co bardzo utrudnia mi życie. Kompleksy od lat. Pomocy:!!!!!!!!!!! Czy w tym kraju są ortodonci którzy potrafią leczyć ????????

Gość do az morde wykrzywia
ile masz lat? jak jestes juz pelnoletnia to niestety tylko platnie. ja chodzilam dawno temu, jak juz bylam dorosla i niestety zakazda wizyte musialam placic 25 zl. do tego zrobienie apapratu tez troche kosztowalo.

Gość do az morde wykrzywia
ja jestem z łodzi i chodzilam na tatrzanską do tego ortodonty. moze wybierz sie tam kiedys.

Gość niikiita
Mam 24 lata ilu ja ortodontów widziałam to mało kto ma pojęcie żadko który chce leczyć trudny zgrys u mnie dość sporo problemów na początku leczenia. Każdy jeden popaczy i szczerze nie chce się wysilać tylko forse bierze za konsultacje i w sumie nic mądrego nie powie. A mi ten zgrys od let utrudnia życie

Gość gość
Wiadomo są takie wady, które wymagają szerokiego spektrum a nawet zabiegów operacyjnych. Jeżeli spotkałaś się z lekarzem, który nie mógł Ci pomóc i nawet nie doradził co ewentualnie masz zrobić i gdzie z tym pójść to nie był dobry lekarz. Ja swego czasu leczyła wadę zgryzu u ortodonty z tego gabinetu www.rojekdental.pl i nigdy mi nie powiedziano ,że coś jest niemożliwe.

Gość gtgt

Ortodonta z wrocławskiego gabinetu Orchidea Dent sprawił, że mogę się pochwalić cudownym uśmiechem! Proste ząbki zawdzięczam super aparatowi stałemu, który co prawda nosiłam jakiś czas, ale było warto. A mój uśmiech prezentuje się wspaniale. 

Gość jokensen

W gabinecie Ortodontix założono mi aparat, dzięki któremu ząbki mi wyprostowano nalezycie. Od dziecka gnębiła mnie wada zgryzu, której wreszcie się pozbyłam! To było marzenie od najmłodszych lat, założenie aparatu stałego było idealnym pomysłem. 

Gość kubikubi

Ja miałam zakładany aparat ortodontyczny w gabinecie u doktor Kaiser-Ziorkiewicz w Gdyni. Podjeliśmy się skutecznego leczenia wad zgryzu, które z czasem spisały się zgodnie z planem. Warto zadbać o piękny uśmiech.  🙂

Gość ania

Zakładałam aparat w przychodni Multimed, w Zamościu na Śląskiej. Leczenie przebiegało bardzo sprawnie i komfortowo, bo miałam świetnego lekarza specjalistę, który dobrał tak aparat i rozkręcał go odpowiednio przy każdej wizycie, że czas zdjęcia aparatu przyszedł szybciej, niż się spodziewałam. A efekt wspaniały i trwały. Polecam!

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym we Wrocławiu, które rozglądają się za sprawdzonym gabinetem ortodontycznym polecam wybrać się do www.ortodontawroclaw.com.pl Tam na pewno otrzymacie profesjonalną pomoc.

Gość karol09

Miałam przeźroczysty z DentalCare (Tychy) i genialnie mi sie sprawdził, ząbki po roku były juz w zadowalającym stanie 😉 

Gość Iwa

Jak na Śląsku to w Katowicach w Astra dent jest świetna Pani ortodonta - sprawdziłam zanim się zaczęłam tam leczyć- ma specjalizacje z ortodoncji i duże doświadczenie i już dłuższy czas się mna zajmuje z dobrymi efektami , więc spokojnie moge polecić

Chirurg Szczękowy też jest tam znakomity ( tak przy okazji jakby ktoś szukał bo znaleźć naprawdę dobrego a przy tym sympatycznego wiem jak trudno)

Gość Gosia

Na śląsku to Dental Care w Tychach przede wszystkim. Bardzo wachlarz usług dostosowany do twoich wymagań. Aparat na zęby to bardzo godny polecenia jest invisalign.

Gość Fernando
Dnia 30.06.2019 o 03:04, Gość Gosia napisał:

Na śląsku to Dental Care w Tychach przede wszystkim. Bardzo wachlarz usług dostosowany do twoich wymagań. Aparat na zęby to bardzo godny polecenia jest invisalign.

Dr. Magdalena Pniok, świetnie sobie radzi z tą usługą ortodontyczną, widać u niej wykształcenie i doświadczenie w kontekście zawodu. Polecam

Gość Irena
Dnia 11.07.2019 o 16:10, Gość Fernando napisał:

Dr. Magdalena Pniok, świetnie sobie radzi z tą usługą ortodontyczną, widać u niej wykształcenie i doświadczenie w kontekście zawodu. Polecam

Też miałam z nią do czynienia, wstawiła aparat mojemu 12 letniemu synowi przez wakacje i nadal prowadzi inspekcje od czasu do czasu, jestem zadowolona z usługi, chociaż coraz częściej marudzi, ale to przez dyskomfort, jaki sprawiają mu prostowane zęby. Ale to najważniejszy etap właśnie w tym zabiegu.

Gość Asia
Dnia 1.09.2019 o 19:09, Gość Irena napisał:

Też miałam z nią do czynienia, wstawiła aparat mojemu 12 letniemu synowi przez wakacje i nadal prowadzi inspekcje od czasu do czasu, jestem zadowolona z usługi, chociaż coraz częściej marudzi, ale to przez dyskomfort, jaki sprawiają mu prostowane zęby. Ale to najważniejszy etap właśnie w tym zabiegu.

Poboli, przestanie. Niedługo też będę słyszeć jęczenie swojej córki ze względu na to. Umówiłam się na odlew za 2 tygodnie. Dopiero wtedy ją spotkam.

Gość Tymon
Dnia 9.10.2019 o 01:52, Gość Asia napisał:

Poboli, przestanie. Niedługo też będę słyszeć jęczenie swojej córki ze względu na to. Umówiłam się na odlew za 2 tygodnie. Dopiero wtedy ją spotkam.

Nie ma to jak samozaparcie. Ale nastawienie też dobre. Szkoda że dentalcare jest tylko na śląsku, mogliby kilka klinik załorzyć, jakby rynek był łaskawy.