Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommmy

Co mnie spotkalo u platnej dziwki

Polecane posty

Gość tommmy

Mam 21 lat , dwa lata temu postanowiłem przestac byc prawiczkiem.Zerwałem z dziewczyną z którą chodziłem 3 lata , nie sypialismy ze soba ona miała zasady ale na wiele mi pozwalala ,zwiazek sie skonczyl ,wkolo sporo ladnych kolezanek niektore chetne pomyslalem co sobie bede zalowal - tylko wczesniej chcialem sie troche podszkolic zeby nie wyjsc na prawiczka.Odwlekalem to tak jakby cos mnie powstrzymywalo ale w koncu mialem dosc uciekania przed dziewczynami , jedna mi sie bardzo podobala i w koncu poszedlem do dziwki na to przeszkolenie.Bylo nienajgorzej ale tez nic wielkiego ,myslalem przed ze mi sie to bedzie bardziej podobac.Kobieta ok 30 lat ,twarz nie do zapamietanie nie brzydka nie ladna ot przecietna ,cialo bez skazy zadbane.W czym wiec problem? Problem w tym ze ta kobieta zarazila mnie swoim zapachem,Smierdzialo jej lekko z pipki (myslalem ze to normalka u kobiet bo slyszalem ze tam raczej nieciekawie pachna) wiec pomyslalem ze to jej naturalny zapach ,seks byl z zabezpieczeniem .Niestety minelo juz 2 lata a ja smierdze teraz tak jak ona.A nie jest to przyjemny zapach.to nie choroba po prostu przejalem jej zapach ciala.Jak wezme rano prysznic to przez caly dzin nic nie czuc ale zapach sie "uaktywnia" przy podnieceniu seksualnym albo jak sie dluzej nie kompe , ostatnio bylem na takiej wycieczce w gorach nie bylo lazienki i zapch nieciekawy.Kurwa slyszalem ze mozna sie zarazic aidsem ,chorobami wenerycznymi ,jakas grzybica nawet nie nigdy nie slyszalem zeby ktos zaczal pachniec tak samo jak kobieta po seksie z nia.Jakbym wiedzil to bym nigdy do niej nie poszedl.Pisze to ku przestrodze i dlateo ze jestem wkurwiony bo nie spodziewalem sie tego.Teraz juz do konca zycia bede tak smierdzial.

Gość ssasdssdsdsdfdfd
moze umyj sie;p

Gość aldonkaboo
dobrze Ci tak, zapamiętasz to do końca życia. A tak na poważnie to Twoja wyobraźnia. Było to dla Ciebie duże przezycie i pewnie dlatego zapamietałeś ten zapach. Współczuję.

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
Oj Tomi, tak się rozpisałeś, że przeczytałam tylko 1 i ostatnie zdanie, nie martw się, zarzuć chodzenie do płatnej dziwki. Dlaczego u was nie można kupić God Delusion?

Gość a jednak.
na drugi raz udaj sie do dziwki nieplatnej 🖐️

Gość nie mozna zarazic sie zapachem
moze to jakas infekcja, grzybica, choroba itp. idz do lekarza albo poszukaj w innych topikach juz chyba o tym bylo

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
a... co je będę się produkować...

Gość jakbym to skądś znała
hmmmm temat śmierdzącego penisa powraca jak bumerang średnio raz x m-c tylko ostatnio było coś jakby o zdradzie żony z koleżanką na delegacji i późniejszej tejże żony niechęci do ssania z powodu smrodku - lub b. podobnie wymyślcie coś oryginalniejszego :D

Gość jakbym to skądś znała
kafeteria powoli pogrąża się w rybnym zapaszku :O

smrodek wynika z jakies choroby.skad wiesz ze jestes zdrowy? moze przebadaj sie.i pomysl logicznie jak mozna zarazic sie zapachem ?!

Gość Miśka Anita
I dobrze Ci tak, jakby ś sie nie puszczał świntuchu, to byś pachniał! Twoja strata! I jeszcze jedno, umyj sie porządnie :D:D

Gość szczotą do butelek najlepiej
się myje cewkę moczową

Gość to wyobraźnia
ci śmierdzi

Gość Monanna
O kur** ale sie usmialam, hehehe

Gość trtr
Słuchajcie, ale o co chodzi?? Czy to nie ma pewnego sensu?? Bo ja - przyznam się - mam podobne odczucia. Piszę o tym pierwszy raz... ale nieraz już zastanawiałam się o co może chodzić. Jako młoda dziewczyna wkładałam sobie w miejsca intymne pewien przedmiot, nie ważne jaki. Problem w tym ż całe lata później, gdy byłam podniecona, czułam że moja wilgoć intymna ma... właśnie ten charakterystyczny zapach (zaskakiwał mnie jako "niemój" i zaraz kojarzyłam że to właśnie to choć wspomnianego przedmiotu nie używałam od lat). Z czasem zapach trochę zanikał a wyraźniej czułam mój własny ale wciąż martwię się że mój zapach nie jest do końca mój. A potem zaczęłam współżyć z moim pierwszym partnerem i obecnie... nawet gdy go nie ma całe miesiące, pachnę trochę nim. Diabli wiedzą... może jest jakieś naukowe wyjaśnienie. A może zjawisko nie zostało badane. Jednak jestem pewna że coś takiego można u siebie zaobserwować.

Gość trtr
Tak obiektywnie oczywiście przyjmuję że autor i ja piszemy jakbyśmy mieli jakąś nerwicę czy inne zaburzenie psychiczne. Ale... ja ten obcy mi zapach czułam autentycznie, jako jak najbardziej realny. Gdzie więc problem? Dodam że nie mam na co dzień jakichś innych urojeń zapachowych, z moją akceptacją seksualności wszystko OK, nie mam skłonności do "myślenia magicznego", w ogóle jestem stabilna umysłowo, lat 30, w udanym związku.

Gość hdfhdhdfhd
fakt cos w tym jest . zdarza sie ,że po stosunku .po kąpieli . na drugi dzień np. ja tez czuję jego zxapach . ten śluz tak jakby przejmuje zapach

ja mam to samo ! nawet kilka dni po cipka mi pachnie sperma mojego Ukochanego. uprezdze zlosliwe komentarze i dodam ze myje sie codziennie :P

Gość ghfg443
glupia jestes hcos tam? \"ten śluz tak jakby przejmuje zapach\" teraz wierzysz w to co mowia podreczniki do biologii, bo przekonalas sie osobiscie - ze plemniki przebywaja w cipce nawet kilka dni. i stad zapach spermy w cipce

Gość autorze
ten Twój zapach, to nie bakteria i nie grzyb, tylko... już nie pamiętam, ale jakaś ameba. Jeżeli on Ci również wilgotnieje i ta wilgoć (tak, jakby się pocił) też ma zapach, to to jest ameba.

Gość wiolka900
HAHAHA ZŁAPAŁEŚ OD NIEJ SYFA!!!! tak to już jest z kurwami!!!przecież one sie piepszą z każdym nie pomyślales o tym jak ją piepszyles tak jakbys pierdolil sie z tymi ktorzy ja piepszyli!!!a jeśli chodzi o ten zapach to piepsz sie z kazda i wachaj swojego fiutka!to normalne jak miala tyle fiutkow w sobie!ja bym sie nie przyznawala ze robilam to z dziwka!WSTYD!!!

Gość pałka zapałka
A czy inni też czują ten zapach? Być może jest on tylko zakodowany w twojej głowie i to mózg generuje takie wyobrażenie zapachu, który utkwił ci w bardzo szczególnej i wyjątkowej chwili. I teraz po prostu tkwi on w twojej głowie. Tak samo można wygenerować sytość. Kwestia podrażnienia odpowiedniego obszaru w mózgu i będzie ci się wydawało że jesteś syty. A miałeś potem jeszcze jakąś laskę. Może powąchaj następną i ci przejdzie.

Gość trtr
Dzięki, Pałka Zapałka, właśnie takie wyjaśnienie wydaje mi się najbardziej prawdopodobne.

Gość blondynki sa ladne
niestety od walenia konia rzucilo ci sie na mozg!!!!!

Gość aza z Mazur
a moze to twoj smrod skoro go tak dlugo nosisz, nawet najdrozsze perfumy tak dlugo nie pachna.

nie wiem o czym piszecie...nigdy nie pachnialam druga osoba....owszem po seksie kiedy sperma w cipce zostawala to przez krotka chwile pachnialam nia..i zapachem partnera...ale zeby po myciu i kapieli to nadal czuc? co to to nie!

Gość gość
To co ja mam powiedzieć jak roochałem kozy ,świnie ,gęsi ,kury .

Gość gość
Taka koza nie powie : Znowu pijany przyszłeś .