Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudis

mam anemię i nie moge opalić twarzy w solarium!!

Polecane posty

Gość klaudis

czy to anemia ma na to wpływ?

Gość nie ale nie opalaj twarzy
kup sobie samoopalacz do twarzy w spreju.Naprawde!! Solarium bardzo postarza ,i bedziewsz wygladac na 35 zanim dobijesz do 25.Bardzo trudno pozbyc sie zmarszczek pod oczami a stare cialo zawsze mozna schowac pod ubraniem. Dziewczyno nie niszcz siebie, cialo to swiatynia :* kup samoopalacz na buzie a na solarce wylaczaj lampy albo przykrywaj buzie hustka.

Gość klaudis
chodzę juz na solarium 3lata od roku od kiedy zaczeła mi sie anemia twarz przestała mi się opalać!! smarowałam się juz samoopaleczem i jestem zółta albo pomaranczowa moze znasz jakis dobrt brązowy samoopalacz??

Gość ......... . . .... .
polecam la roche posay autohelios, jest boski

Gość loreala jest swietny

Gość klaudis
dzieki bardzo=) a ile on czasu utrzyma mi się na twarzy??po jednym zastosowaniu

LRP trzyma sie kilka ładnych dni. Ja wczesniej uzywałam wielu ale zaden powtarzam ŻADEN nie umywa sie do tego. I ci najwazniejsze nie schodzi palmiasto :)

Gość klaudis
to super a ile on kosztuje?

Gość nie ale tez musze poszukac
Napewno nie mam anemii ale twarz tez mi sie nie opala:) (bylam kilka razy w zeszlym roku) jedyne co mam w spadku to piegi... zaczynam szukac od jutra. Nie rozumiem dlaczego dziewczyny tak uparcie chodza na solare i opalaja buzki:/ Moja kumpela chodzi chyba od 5 lat i bez ptrzesady ale wyglada na 26 a jest jeszcze niepelnoletnia! Na jej przykladzie widze jakie solarium ma dzialanie na skore. Ja bylam bo zawsze opalalam sie na rozowo , bardzo jasna karnacja/ potem skora zlazila i znowu bylam sino biala.Teraz skora opala sie na ladny kolor ale.. staram sie unikac slonca. Mysle ze jesli juz ktos chce isc na solarium to powinien sie wysmarowac filtrami ochronnymi, i kremami ktore przyspieszaja brazowienie skory.Wtedy mozna isc za jakis czas a nie co tydzien . Tylko nie kazdemu sie chce.. i potem widac mlode-stare pomarszczone na ulicach :/

zalezy gdzie ale pomiedzy 48-60zł. Ale żeby nie bylo proponuje najpierw uzbroic sie w probeczkę, jest wydajna bardzo. Mi starczyla na 3 razy (twarz, szyja, dekolt)

Gość klaudis
dziekuję za odpowiedz=)))))))))))

prosze :)