Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ai-shi

Jak zabobiegac wysypowi prychców przed okresem ?!?!

Polecane posty

Gość ai-shi

Juz sie skonczyl, skora zaczyna sobie leczyc to co sie pojawilo przed okresem , a tu nagle niespodziewanie ma sie zaczac nastepny i wychodza znowu.Podskorne bolace, dobrze widoczne nawet pod tapeta. Sa jakies NATURALNE sposoby* zeby zapobiegac ? - - Marze o ladnej buzi i czasami taka mam..na zdjeciach po retuszu.Poliki w bliznach po bylych syfkach i w obecnych. Jestem wlasnie przed okresem, za kilka dni mam wazna impreze i boje sie spojrzec w lustro :

Gość pstryczek
Hej Ja mam podobny problem zawsze ale od jakiegos czasu staram się systematycznie wszelkie przebarwienia smarowac maścią cynkową(przeważnie na noc). Małe zaskórniaki się powinny opanować, Drugim sposobem (od niedawna to stosuje) to zakupiłam z firmy Avon oczyszczającą pianke do twarzy za 12,90. Jest ona przeznaczona dla cery tłustej i mieszanej która przyczynia sie do pojawienia takich intruzów przed okresem. Wypróbuj może sie akurat uda.

Gość *Jenny*
a ile masz lat?

ja zakupiłam sobie krem Lysanel Active - do kupienia w aptece, 45zł. Generalnie moje problemy to czerwone plamki po pryszczach i wysyp przed okresem. Używam tego kremu od miesiąca i nie wyskoczyło mi nic nowego (nawet przed okresem), a plamki stopniowo znikają. Ten krem ma bardzo dużo kwasów w składzie, więc piecze przy nakładaniu, ale warto się poswięcić, bo efekty są niesamowite.

Gość Martusiaczek21
to prawda kwasy super działaja ja jakis czas temu mialam problemy ze skóra chyba zatykały mi sie pory od kazdego podkłądu i od razu pryszcze;/używałam dosc drogiego peelingu z anev z avonu zuzyłam opakowanie całe i skóra sie super zmienila teraz uzywam o wiele tanszych płatkow clerasill i sa super rano i wieczorem zmywasz twarz nimi a jak zauwazysz ze cos sie robi to sudocrem miejscowo albo masc cynkowa i nie ma sprawy ;)