Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica 17

Chlopiec nie dziala u mnie paluszkami

Polecane posty

Gość niedziewica 17

czytam i czytam tu jak dojsc do techniki udanego seksu i jak osiagnac orgazm-ja nigdy nie mialam:/i brakuje mi tylko jednej rzeczy-tak wnioskuje-zeby bawil sie moja lechtaczka w czasie sexu...mowilam mu juz o tym parokrotnie, ale on(nie wiedziec czemu)nic z tym nie robi:/dlaczego??mowi ze chce mi sprawic wielka przyjemosc-zmienia katy podczas wkladania,pozycje itd...ale gdy mu powiedzialam ze moze do osiagniecia szczytu przeze mnie on musi zabawiac sie moja lechtaczka nic nie zmienil...dlaczego?pomozcie!!!

Gość niedziewica 17
Ktoś zna przepis na schabowego po cygańsku?

Gość dobieram sie do niego....
wejdź na temat - szukamy punktu G

Gość gość
Może jesteś za malo przekonujaca w tych sugestiach? Wyłóż mu kawe na lawe, ewentualnie sama tam poprowadz jego reke...ewentualnie sama sie smyraj, jak on tego nie robi. Jakiś dziwny ten facet. Jeszcze nie slyszalam o takim przypadku, zeby facet nie dotykal tam swojej kobiety.

Gość toma
bo masz włosy na pisi. Musisz się dokładnie depilować na zero.

może to taki typ, co na siłę chce pokazać i udowodnić sobie, że jego penis jest wystarczający.. niektórzy faceci mają jakieś dziwne myślenie, że jak kobieta nie może miec orgazmu bez myziania po łechtaczce, to znaczy, że on jako kochanek jest kiepski :)

Gość MI zawsze jest niesamowicie
DOBRZE jak mój chłopak pieści mnie językiem-niech tak sprawi Ci roskosz? Probowaliście tak? Podczas samego stosunku nigdy nie mialam prawdziwego orgazmu.....

Gość fasdf
ale o co chodzi? ma ci gdzieś bateryjki paluszki podłączyć? czy te solone, kruche gdzieś powsadzać?

Niestety sa tacy faceci Pisala do mnie dziewczyna ktora popadla w ozieblosc seksulana bo jej partner uwazal ze jest zboczona jak nie ma orgazmu podczas stosunku Wiec zaczal ja uwalniac od stymulacji lechtaczki Poczatkowo jak go prosila to zobil zawsze a po jakim czasie tylko sporadycznie az w koncu przestal zadowolony ze ona juz nie jest "zboczona" Ona twierdzila ze juz nie potrzebuja az w koncu popadla w dysparenie

Gość fasdf
co to jest dysparenia?