Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka199

Czy jestem w ciążżyyy??!! POMOCY PROSZĘ !! Dziewczyny...

Polecane posty

Gość Moniczka199

A więc tak.Mam taki problem gdyż... Ostatnio z moim chłopakiem doszło do bardziej intensywnych pieszczot.Otóż na chwilkę-dosłownie jakieś 5-6 sekund włożył mi penisa samym czubkiem (szacuję ze było to ok 2-3cm) Nie miał wytrysku ani nic(że tak to ujmę "był suchy").Nie było żadnego zabezpieczenia-poprostu chcieliśmy spróbować raz żeby zobaczyc jak to jest.Nigdy nie współżyłam. Dodam,że mam 17 lat i niebardzo wiem co mam teraz robić. Okres spóźnia mi się 4 dni.Nie mam regularnych bo występuje różnie co 21,co 24,co 26,co 28 dni.Minęło już 27. :/ Bardzo się boję,i mam pytanie czy jest jakieś prawdopodnobieństow że mogę być w ciązy? Bardzo się boję-bo nie jestem na to przygotowana:(

Gość wole majonez
nie bedziesz w ciąży , tak łatwo się nie zachodzi :)

spokojnie - raczej nie przewiduję zajścia :D może ci się spóźniać bo się dodatkowo stresujesz całą sytuacją jak możesz zrób test - to cię najszybciej uspokoi :D

Gość na dzidziusia trzeba ....
trochę więcej wysiłku niż 6 ssekund:) :) nieeeee

Gość dżizass krajst
na 5-6 sekund ,szacuje ze na 2, 3 cm,co to do cholery za zabawy??

Gość Moniczka199
Ufff...to mnie pocieszyłyście:) Bo się zestresowałam dodam też że temperatura ciała to 36.7 i ogółem nie bola mnie piersi.Lekko brzuch pobolewa-jak przed okresem,ale go nie ma:/

Gość amelia81
Kochana kiedy następnym razem zdecydujecie się na eksperymentowanie, to pomyślcie o zabezpieczeniu. Taka chwilka słabości może was dużo kosztować. A co do Twoich wątpliwości to w ciąży nie jesteś. Gdyby okres sie spóźniał, zrób na wszelki wypadek test.

Gość Moniczka199
dżizass krajst -prosiłam o konkretną odpowiedz a nie o dobijanie:/:/:/

to masz typowe objawy przedokresowe :D jak masz nieregularne okresy i jeszcze ci nie minął górny graniczny termin w jakim dostawałaś (dziś 27 dzień a czasem możesz dostawać w 28 - dobrze zrozumiałam?) to czekaj spokojnie

Gość Moniczka199
yyy...no tak dobrze zrozumiałaś.Ale przez ostatnie dwa miesiące miałam co 24 dni.Więc...taki stresik delikatny nastąpił:) powiem też,że po ostatnie miesiączce biegałam trochę (kilka dni) ale już nie biegam:D

ech ... przy takiej zabawie też można zajść w ciążę. jak się facet podnieci... to kropelki nasienia wypływają samoczynnie z penisa ( orgazm wcale do tego nie jest potrzebny) pozdrawiam i życzę miłego wyczekiwania w stresie :D

Gość amelia81
przeciez napisałam, że w ciązy nie jesteś. Póki co masz nieregularny okres więc może wstrzymaj sie kilka dni i poczekaj, aż nadejdzie!!!Rzeczywiście jego brak może być spowodowany nadmiernym stresem, który Ci właśnie towarzyszy!

Gość Moniczka199
Dziękujjjję wam bardzo za pomoc i raaady:* świetne to forum-będę tu wpadac częściej:)

Gość dżizass krajst
tylko nie wpadaj