Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j****

czy ktos jest z urządu pracy ???

Polecane posty

Gość j****

czy ktos jest z urządu pracy ???

Gość j****
moge sobie przeniesc dni wolne ze stazu na przedłużony ten sam staz?

Mam pytanie: chce otworzyć działalność ale właściwie bez oborotu gotowką tj prowadzić ją prze 6 miesięcy w celu uzyskania kredytu inwestycyjnego (na koncie inwestycyjny będę robił obrót własnymi oszczędnościami wpłacał, część zostawiał i wypłacał). Jak to wygląda od stony Skarbówki ?? Wiesz o co \"kaman\" ??

Gość nowo..poszukujaca
a ja mam pytanie czy mozna przerwac staz bez zwrotu wyplacanego zasilku podstawowego, jestem na stazu ale rozgladam sie za lepiej platnym zajeciem i czy jesli znajde to bede mogla rozwiazac umowe o staz bez konsekwencji

Gość bez pracy
do nowo poszukujaca-> jesli znajdziesz sobie prace w trakcie trwania stazu i dostniesz umowe o prace to mozesz przerwac staz bez zadnych konsekwencji

j****** Dni wolne możesz sobie przenieść na ten sam przedłużony staż pod warunkiem ze nie masz przerwy w umowie stażowej.

zgadza się staż można przerwać zatrudnieniem bez żadnych konsekwencji finansowych itp.

Gość ktos z UP
Nie musisz oddawac stypendium jesli przerywasz staz. Oddajsz tylko koszty badan lekarskich i zwrot kosztów dojazdu jesli taki był