Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczka_z_motylkiem

Motylki -kreca was??

Polecane posty

Gość blondynki sa ladne
ucichla, bo chlopy sie wzieli za pieszczenie motylkow. a swoja droga robiac minetkie zobaczylbym tam blizny po operacji bylbym autentycznie przerazony, odgryzl jej kto, czy co? Byla jakas powiesc gdzie facet odryzl lechtaczkie, koorwa humor sobie popsulem. Motylki mnie nie tylko kreca ale podniecaja jak cholera!!!!!!!!!!!!!

Gość krzyś poprostu
ja tez lubie motylki zawsze biegam z siatką na kiju po łące i zbieram ich tysiące

Gość Ty marlena nauczycielka
to weź w koncu kolo i sie pierdolnij w czolo. Wiecznie piszesz o tym, czego sie ten twoj niby maz nauczyl na studiach. Ma praktyke, jest ginekologiem? I opowiada Ci takie historie? To gnoj jakis smierdzacy w takim razie jest, jesli opowiada Ci tak intymne historie. Jak masz te motyle, to sie ciesz i wypierdalaj z tymi swoimi dzikimi teoriami.

Znowu to samo? Chude, grube, małe, duże, blondynki, brunetki, dziewice, nie dziewice, panienki, mężatki, wierne, niewierne...... O co jeszcze można się sprzeczać?:O:(

No właśnie..... Jak? Z włoskami? Bez? Z trójkącikiem? Strzałeczką? Paseczkiem? :D:D:D Chyba powinnyśmy założyć nowy temacik. :O

a mnie sie zawsze wydawalo, ze cipka powinna byc CZYSTA i ZDROWA!

no tak, w cipke trzeba moc wlozyc dlon, ale jednoczesnie musi byc waska. ja pierdole. swiat schodzi na psy. ej, bez kitu. z reszta, o czym my tu gadamy. w dupe przeciez sie wklada. czesc.

Szkoda, że w pupie nie ma motylków. Byłby pretekst do nowej dyskusji. ;):(

Gość blondynki sa ladne
perlo droga a hemoroidy to co?