Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka1903

czy amoksiklav,furagin,ginjal lub choroba nerek moze opoznic okres?

Polecane posty

Gość lilka1903

Witam...od zawsze mialam regularny okres co 28 dni...nawet jak urodzilam synka to tez byl regularny...od 1 roku mam innego partnera,w ciagu tego czasu 2 razy okres dostalam zamiast 28 dni to 31...2 tygodnie temu rozchorowalam sie na nerki,bralam furagin,ginjal i na wlasna reke 2 tab amoksiklav zeby zaleczyc angine....ostatnie wyniki moczu byly niezaciekawe,w sobote powinnam dostac okres(28) ewentualnie w poniedzialek(31) ale okresu brak...robilam wczoraj test i wyszedl negatywnie....i niewiem co myslec...jutro ide zrobic sobie badanie moczu zeby zobaczyc czy wszystko jest oki...co o tym myslicie..pozdrawiam

mam ten sam problem...bralam furagin i zastanawiam sie czy moze opoznic okres? proszę o rade...

Gość 1994UPS
dziewczyny mam chyba ten sam problem co wy i martwię się tym bo nie mam okresu od 16 dni pomimo ostrych bóli jajników jak przy każdym okresie a nie ma takiej możliwości abym zaszła w ciążę.... podobny problem (i wydaję mi się że właśnie przez furaginę) miałam parę miesięcy temu kiedy to nie miałam okresu przez 2 miesiące!!! okres powrócił dopiero 2 dni po zażyciu tabletki typu 72po bo jak wiemy nowoczesne środki antykoncepcji też zawodzą i lubią czasem pękać i pomimo braku okresu wolałam jednak na wszelki wypadek zainwestować w taką tabletkę... obawiam się że furagina rozregulowuje moją gospodarkę hormonalną przez co okres wgl zanika i aby się pojawił muszę zażyć silny lek hormonalny tj 72po ale także zastanawiam się co zrobić skoro furagina jest w sumie jedynym lekiem tak swobodnie dostępnym na polskim rynku na różne zapalenia i choroby układu dróg moczowych aczkolwiek jeżeli za każdym razem mam mieć ten sam problem i "faszerować" się jeszcze silniejszymi lekami niż furagina aby wszystko było w porządku to czym to zastąpić... czy furagina naprawdę ma aż tak silnie opóźniające działanie? pomimo świadomości że nie ma takiej opcji abym była w ciąży nadal się tego panicznie obawiam.... CO ROBIĆ??? :'(

Gość gość
ja teraz mam identycznie , tydzień temu wydaliłam kamień 15 mm cały czas biore furagine choc juz sama nie wiem po co chyba ze strachu ze znowu moze byc zapalenie pecherza , brzuch napęczniały obolały jak na okres a tu nic