Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zd

kolczy w briw czy jezyku?

Polecane posty

Gość nie zd

neich bedzie tu.uff...to jak rew czy jezor?

Gość nie zd
mialo byc brew oczywiscie:/

tu i tu jest już nie passe :O ale jak musisz to lepszy język, przynajmniej się w oczy nie rzuca

Gość nie zd
a czemu jest passe? to chyba zalezy co komu sie podoba?

no może ale teraz takie kolczyki to oznaka wiochy ;) mój facet ma w języku (ale już ponad 4 lata :P ) i ma w takim miejscu języka że widoczny jest tylko przy ziewaniu natomiast jak mówi to wogóle nie widać ;) pozatym zrób se gdzie chcesz :P sama napisałaś ZALEZY CO SIĘ KOMU PODOBA wiec nie pytaj o opinie i nie oburzaj sie :P

Gość nie zd
nie obuzam sie, przeciez pytalam o zdanie, a czy ja chce zeby mi go zrobili na samymkoniszku jezyka i czy bede go wystawiac na widok powszechny? chyba tak nie napisalalam... dziekuje za wszytskie opnie:D

no to se zrob na środku języka ;) nie będzie go widać przy każdym Twoim słowie a Ty będziesz zadowolona że go masz ;) bo jak se brew przekłujesz a potem Ci się znudzi i go wyjmiesz to moze dziura zostać :P ja np przekłułam sobie nos 8 lat temu, młoda byłam i głupia i teraz jak wyjmuję to mam dziurkę i wkładam go z powrotem bo dziwnie wygląda :P podobnie jak w wieku 16 lat walnęłam se dziarę i też załuję :P także jak to jakiś kaprys to lepiej sobie twarzy nie oszpecaj ;)

Gość nie zd
no wlasnie tez tak mylse, tym bardziej ze slyszalalm ze brew opada potem:] a ta dziura twoja to bardzo widoczna jest?

no ta w nosie rzuca sie w oczy :O zwłaszcza, że mam bardzo jasną cerę wręcz porcelanową a przy brwi jest jeszcze ryzyko uszkodzenia nerwa i paraliżu połowy twarzy :P

Gość nie zd
no ja mma tylko nadzieje, ze z moim jezorem nei bedzie zadnych komplikacji i nie bede mi go musiel uciac:D

nigdy nic nie wiadomo mojego brata koleżanka musiała miec chirurgicznie usuwanego kolczyka z języka i do dzisiaj sepleni :O a mojemu facetowi się po 2 dniach zagoił także wiesz........ :P

Gość nie zd
ale to zalezy chyba tylko od zlego przeklucia?zreszta nie wiem, sprawdze:)

pomimo, że ja mam w brwi to doradzam w języku:P bo faktycznie z brawią to mi się też juz wiocha kojarzy...kurna wszyscy to mają- i zastanawiam się czy sama juz nie wyciągnąć tego kolca :o :)

straszny_kocur ---> koleżanka mojego brata miała profesjonalnie przekłute tylko nie wiem może ona coś zaniedbała albo tak jej się goiło brzydko (niektórym sie źle rany goją :P ) Yohimm 🖐️ Ty wieśniarko ;) ;) ;) 😘

Teorio- może i miała profesjonalnie przebite, ale np. za krótką sztangę włozoną z kolca? wiesz, kurna...nawet się za tę wieśniarę nie obrażę;) jak idę i widze czasami tych ludzi to, aż mnie skręca na wyciągnięcie tego kolca w tym samym miejscu jak stoję...

Gość nie zd
dziekuje za wszystkie rady. w sumie to kazy mi doradza jezyk, wiec chyba przy nim pozostane. mam nadzieje ze mi sie nic nie stanie:D

yohimm ale to joke był ;) ;) nie chciałam obrazic ;) wysłałam Ci maila w sprawie tej o którą prosiłaś ;) doszedł był ?

Gość ja proponuję
w SUTKU :-p

Teorio wiem, ze to był żart:) przeca też dopisałam buźke ---> o taką;) taaaaa...meil doszedł- dzięki wielkie 👄

yohimm za mało Cię znam żeby wyczuć czy się obraziłaś czy nie ;) ok mykam 🖐️