Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ercka

czy biorac gynalgin mozna uprawaic sex??

Polecane posty

Gość ercka

tak jak w temacie

Gość klaudis
a co to jest ten gynalgin??

Gość ja tam dziś uprawiałam
a biorę gynalgin. Jeszcze żyję, mój partner też:)

Gość kik*
raczej nie powinno się. kiedy brałam clotrimazolum, to ginekolożka powiedziała mi, że do momentu wyleczenia nie powinno się współżyć. przypuszczam, że do gynalginu również może się to odnosić.

Gość w życiu
skoro bierzesz gynalgin, to znaczy że złapałaś grzybka, kochając się z facetem, zostawiasz na nim swoje bakterie, w taki sposób nigdy się byś nie wyleczyła, dlatego nie można współżyć. Poza tym daj tabletkom spokojnie działać wewnątrz...Nie zastanawiałaś się, dokąd Ci Twój facet wepchnie ta tabletkę podczas stosunku???

Gość ercka
tabletki biore na noc a sex mozna uprawiac w gumce poza tym tabletka si erozpuszcza!!

Gość sexsexsex
ja uprawialam i co chwila mi cos wraca wiec..... lepiej sie powstrzymac moim zdaniem

Gość dziewczyny ile wy macie lat
??????????? oczywiście, ze nie wolno

Gość uuuhhu
bzdury pleciesz. a gdzie ma wepchnąć? do gardła? a o prezerwatywach słyszała? mało wiesz o budowie kobiecego ciała, więc daruj sobie komentarze. do autorki współżyć jednak nie powinnaś, bo w czasie stosunku podrażniane są błony śluzowe. grzyby lub bakterie ( nie wiem co Ci dokładnie dolega, bo gynalgin jest grzybobójczy i antybakteryjny) wnikają wtedy głębiej w ciało, co utrudnia leczenie. jeśli współżyjecie bez prezerwatywy rzeczywiście dodatkowo zakażasz partnera (choć on pewnie i tak już powinien profilaktycznie nawet odwiedzić lekarza - pamiętajcie, że mężczyźni przechodzą często takie choroby bezobjawowo).

Gość ercka
w koncu jakas konkretna odpowiedz:D dziekuje

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon