Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego odpadaja

dlaczedo tipsy odpadaja

Polecane posty

Gość dlaczego odpadaja

poradzcie mi bo nie wiem co zrobic.co zaloze tipsy to one po kilku dniach odpadaja ,dodam ze wczesniej takich problemow nie mialam.Dzieje sie to od czasu jak zmienilam producenta,kupilam nowy zel,tipsy i klej i nie wiem co moze byc przyczyna a trudno kupowac to wszystko jeszcze raz u kogos innego.A kupitam tipsy activ.

Gość KArolinaaaaaa
Moze wpada Ci powietrze pod tipsa,albo zalewasz skórki:)

Gość dlaczego odpadaja
nie powietrza nie ma ale zastanawiam sie czy nie za duzo kleju daje .Czy to moze byc przyczyna?

Gość Ewelina...............
musisz pod żel zastosować primer

Gość dlaczego odpadaja
to ze primer to wiem i wydaje mi sie to jasne

wydaje mi się, że to nie jest przyczyna primera czy też żelu, czy nawet jeżeli powietrze podejdzie pod naklejonego tipsa. Przyczyną mogą być Twoje paznokcie, a mianowicie płytka paznokcia. Ja tipsami zajmuję się od 2 lat i pracuję na różnych produktach i tylko raz miałam przypadek że klientce odpadły. Przyczyną była jej płytka paznokcia, ponieważ poszła do innego salonu kosmetycznego sobie zrobić i również jej odpadły. Być może masz tłustą płytkę paznokcia, tak jak moja klientka. Ale nie martw się, ja znalazłam na to sposób. Wystarczy po spiłowaniu paznokcia (przed naklejenien tipsa) bardzo dobrze go odtłuścić i problem z głowy :)

Gość katikati44444
Pomoc w tipsach gg 16162069

Ja tez mam taki problem. Robilam samym zelem swoje naturalne paznokcie i po 2 dniach odprysl. A takze znajomej na tisy i odpadły na drógi dzien

Gość silviasim
mam taki sam problem zel po2 dniach odpadl z paznokci tipsow jaki zel jest najlepszy poradzcie

Właśnie nie chodzi o żel, bo tym samym robi moja siostra i jej nie odpadaja tak szybko