malutka3693 0 Napisano Maj 9, 2007 nie wiem może ten temat już był poruszany... Ale chciałabym sie zapytać jakie globułki są najlepsze... i czy dodatkowo trzeba się zabezpieczyć prezerwatywą... czy nie uszkodza one (te globułki) prezerwatywy...? Slyszłam że one się strasznie pienią...;/ i ze niewygodnie... ale chce poznać wasze zdanie na ten temat... pozdrawiam...:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzga 13 Napisano Maj 9, 2007 pigułki anty koncepcyjne i prezerwatywy mozna uzywac jednoczesnie wtedy jest lpsze zabespieczenie a pigułki antykocepcyjne trzeba brac 2 3 tygodnie przed wspołzyciem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Maj 9, 2007 Dzago 13 ja sie pytałam o globułki a nie o tabsy... to tak dla wyjaśnienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GirlLonsdale Napisano Maj 9, 2007 Jak bylam mlodsza, obecnie mam 20 lat :) ,a zaczelam wspolzyc od 18 :) zaczelam od globulek i prezerwatywy, patentex oval sa najlepsze , w polączeniu z prezerwatywa maja duza skutecznosc , jesli masz dni nieplodne mozesz ich zastosowac bez prez. o ile nie skonczy w Tobie partner, troche sie leja, i mozesz uprawiac sex tylko w pozycji lezacej, bo inaczej wszystko Ci wyplynie, bire tabletki i teraz jest mi z tym dobrze ,aaa i globulke chyba 10-15 min przed stosunkiem wkladasz i czekasz az sie rozpusci , pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Maj 9, 2007 To zależy ja brałam oantexy oval n i nie pieniły się czekałam 15 minut przed współżyciem. Nie stosowałam gumek bo po co jak już globułka była.. Globułka nie uszkodzi lateksu.. W ciąże od tego też nie zaszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaartulkaaa Napisano Maj 5, 2009 globułki ogolnie sa podobno dobre sama chce zaczac wspolzyc astanawiam sie nad nimi . mozna je dostac bez recepty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Maj 5, 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_Pearla jak globulki to tylko z prezerwatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzanne 0 Napisano Maj 31, 2009 czyli stosujac globulki zawsze musze byc \'na dole\', bo inaczej lipa a nie zabezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach