Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss strawberry

Spódnica z dżinsu na rozmowe kwalifikacyjną?

Polecane posty

Gość miss strawberry

Szybkie pytanko. Czy pasuje włożyć na rozmowe kwalifikacyjną spódniczkę z szarego dżinsu ( długość do kolan)? jest to ofetra pracy w sklepie RTV/AGD

Gość nie polecam
Zbyt prostacka, powiedz coś więcej o niej, jak wygląda

Gość rsrsrsrsrrs
nie wypada,wloz czarna z materialu,ale nie z dzinsu

Gość pupa kartofelek grzechotka
a dlaczego? ja uwazam , ze wypada... zalezy jeszcze co chcesz zalozyc na gory... jesli zalozysz cos :eleganckiego" to razem moze tworzyc dosc fajny zestaw ;) luzno, ale elegancko

Gość miss strawberry
ze względu na brak pracy nie mam w ciuchach zbyt wielkiego pola do popisu. Mogę założyć tą spódniczkę albo szare spodnie materiałowe ale nie lezą one na mnie zbyt dobrze. Więc mam do wyboru: spódniczka z szarego dżinsu albo szare spodnie materiałowe, które jednak "wiszą na tyłku".

Gość nie nie nie nie
zadnego dzinsu na rozmowe kwalifikacyjna

Gość imili86
a niby czemu nie ma dzinsowej spodniczki zalozyc nie rozumiem tzn wiadomo nie jakas mini krociutka ze dupke widac ale ogolnie ok ja szlam na rozmowe w dznsach i to nie jakiegos butiku typu orsay reporter ale Zary i co dostalam wiec...sory ale dzinsowa spodniczka czy dzinsy nie swiadcza o czlowieku a to co sie ma w glowce :)

Gość rsrsrsrsrrs
po prostu sa zasady ,ktore obowiazuja na rozmowe kwalifikacyjna.Jesli nie chcesz zdobyc pracy to zaloz ta spodnice... powtorze po raz kolejny stanowcze NIE

Gość rsrsrsrsrrs
imily----co w glowce to w glowce,ale liczy sie tez pierwsze wrazenie..mozesz nie wierzyc ale ja jakby znam to "z drugiej strony"

Gość Ambasadorowa
Ubierz się tak jak POWINNAŚ wyglądać w pracy, lub nieco bardziej elegancko, ale właśnie w takim stylu.Klasyczna spódnica, rajstopy bez względu na pogodę, pełne buty. Bluzka raczej koszulowa, niekoniecznie biała, torebka, pasek, może jakieś subtelne korale. Fryzura gładka, żadnych zapachów. Wyglądaj jak rasowa ekspedientka, takiej przecież szukają:D

Gość imili86
no ja wiem ze sie liczy pierwsze wrazenie wiadomo nie chodzi mi o jakas super krotka mini :)

Gość imili86
no ja wiem ze sie liczy pierwsze wrazenie wiadomo nie chodzi mi o jakas super krotka mini :)

Gość hakaka
Laski, czytajcie co ona napisała. Nie ma do wyboru całej szafy. Do wyboru ma wiszące na tyłku spodnie. W takim razie spódniczka dzinsowa.

Gość Ambasadorowa
ja wiem, co ona pisała, ale myślę, że można uruchomić szafę koleżanki, siostry, cioci...No i lumpeksy, klasyczną spódnicę i bluzkę kupisz wszędzie i będą to rzeczy wysokiej jakości do 10zł. za szt.

Gość do rtv wypada

Gość no juz nie przeadzajcie
nałóz ta spódnice , jakas bluzkę koszulowa i bedzie dobrze. Ja byłam w sweterku na rozmowie i dostała prace w biurze więc się nie przejmuj

Gość gylut
do tego tepu parcy jaka ty masz jak najbardziej, Tam parcownicy lataj a w takich fartuchach albo bwelnianych koszulach, zreszta teraz jest juz coarz mnei j ludzi na rynku pracy serio!nie przejmuj sie, te gnojki ktore jeszcze poltorej roku temu mialy taaaakie wymagania co do pracowniku zbijaja z tonu. i bardzo dobrze,