Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geezmo

Kobiety, czy wy po pierwszej randce możecie już powiedzieć, że to ten?

Polecane posty

Gość Geezmo

Jak to z wami jest. Czy po pierwszej randce z facetem możecie stwierdzić, że to właśnie ten którego szukacie? Czy raczej analizujecie za i przeciw? Jestem facetem, wczoraj miałem uważam że udaną randkę z pewną kobietą, zresztą ona bardzo mi się spodobała, a czy ja jej tego nie wiem. Czy wy jakoś dajecie znać po sobie że wam może zależeć? Bo teraz trochę się niecierpliwię, ona milczy a ja nie będę pisał, żeby nie pomyślała, że jestem natrętny, albo zdesperowany. Pozdrawiam.

Gość olała cie
nie spodobałeś się

Gość mysle ze tak
to sie czuje. niestety czasem bez wzajemnosci ;]

Gość tatata

Gość Geezmo
Na spotkaniu nie wyglądało na to, żeby mnie olewała albo źle się czuła :)

Gość tatata
Na co czekasz, odezwij się do niej, calkiem możliwe, że ona czeka na Twój ruch bo kobietom przecież nie wypada:)

Gość odezwij się
na co czekasz, daj się olać

Gość tatata
Nieee, lepiej siedź, nic nie rób i zastanawiaj się, czy jesteś olany:) Dzwoń!!!!!!!!!

Gość odezwij się
niech ci da do zrozumienia że ma cię w dupie

Gość tatata
To chyba lepsze, niż nie wiedzieć o co chodzi

jasne że mogą... był nawet taki temat gdzieś tutaj, swoją drogą straszeni długi :D ... głównie sprowadzało się to do tego że: \"na pierwszym spotkaniu nie było tej chemii, więc po co dalej się spotykać\" :D i szukamy następnego chemika :classic_cool:

Gość jedyneczkaaa mała
Tak widać:) po tym jak czule patrzy, usmiecha się :)

A ona pewnie siedzi i sie zastanawia czemu Ty nie dzwonisz. Jak cos to Ci odmowi i juz... :o DZWON!

Gość Geezmo
No dobrze, uśmiechała się, czy czule patrzyła to nie wiem, raczej normalnie. Chemii wyczuć się większej nie dało, ale to dla tego że rozmawialiśmy jak kumple, zresztą ciężko na 1 spotkaniu poruszać jakieś poważne tematy.

Gość tatata
Czasami potrafimy się dobrze maskować, żeby nie wyszło, że tak nam zależy:) Dzwoń!!!!!!!!!!!

Gość tatata
DZwoń, dzwoń, dzwoń i!!!!!!!!! No może teraz to już jest trochę póżno, to jutro z samego rana:)

przeciez nie bedzie dzwonila pierwsza, ona na pewno czeka na Twoj kolejny ruch wiec zadzwon i sie nie zastanawiaj :)

To ja się podłączę do tego tematu. Też byłem dzisiaj na pierwszej randce z dziewczyną i gdy poporosiłem o numer telefonu jak już ją odprowadzałem to odmówiła, że to niby za wcześnie, że jest nieufna i wytłumaczyła że przecież mamy gg. Co o tym myśleć? Dodam, że spotkanie jak na pierwszy raz było całkiem w porządku, spodziewałem się gorszego, tym bardziej, że to znajomość internetowa. Co myślicie?

...nie jest za pozno, jeszcze sobie poswintuszą do poduszki! :P

Gość tatata
Nie chciała dać numeru, tu już sprawa wygląda trochę gorzej, chociaż kto to wie, co kobiecie w glowie siedzi. Musisz teraz czekać , jak będzie wyglądała rozmowa na gg. Oczywiście sam zacznij rozmowę:)

Eon - albo jest faktycznie nieufna, albo nie ma ochoty na kontynuację waszej znajomości. Skoro piszecie na gg to czekaj na jej odzew. Jak się nie odzezwie to będziesz miał jasne :)

Gość tatata
Panowie!!!!!!!! To Wy macie się starać o kobiety, a nie one, wysilcie się trochę, najwyżej nie wyjdzie:)

Gość fiolkowa dziewczyna

Gość pomrańczka
nie mozna powiedzieć, ze to TEN, ale jesli dalej będziesz czekał na telefon od niej, to jesteś fujara do kwadratu. Matko, jak można zaprosić dziewczynę na randkę, a potem czekac na jej ruch! To juz totalny koniec męskosci!!!!!!!

evvika tyle to i ja wiem :) W sumie rzadko kiedy spotykałem się z dziewczynami poznanymi w necie, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby któraś nie dała mi numeru. Dziwnie się poczułem, przecież nie gryzę i nie wyglądam na psychola czy krętacza, który by jakoś źle ten numer wykorzystał. Widocznie faktycznie nie ma ochoty na ciąg dalszy, no ale jej strata :)

Gość zabiegaj o nią
przecież powinieneś pozwolić sie olać

Gość fiolkowa dziewczynna
ale łatwo odpuszczasz...jej szczęście więc...:o skoro nie walczysz...

Do Geezmo - stary na co czekasz? masz numer to puść jej chociaż smsa. Może kobieta myśli sobie w ten sam sposób co Ty. Gdybym ja miał telefon to bym już następnego dnia dał znać.

Gość tatata
Pewnie bezpieczniej samemu olać, nie ma już prawdziwych męzczyzn na tym świecie:)