Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mama

czy to możliwe, że test wychodzi pozytywnie, a nie jest się w ciąży?

Polecane posty

Gość już mama

Mój gin twierdzi, że jak najbardziej...

Gość acha123
moja kolezanka miała takie cos w moczu ze zawsze wychodzil jej pozytywny chociaz nie była w ciazy

Gość już mama
Martiwę się, bo w ubiegłym roku wyszedł mi pozytywny i nie do końca wiadomo, czy rzeczywiście byłam w ciąży, bo dostałam krwotoku:( Lekarze nie mieli do końca pewności. Przedwczoraj znowu zrobiłam i znowu pozytywnie... Aż się boję iść do lekarza...

tak moze wyjsc pozytywnie a sie nie jest. moja znajoma tak miala. po prostu miala wysoki pozom hormonu ktory wykazuje ciaze. zrobila wowczas test na bhcg i wszystko wskazywalo na 3 miesiac. ale powtorzl ago ponownieza 3 dni i juz wykazalo ze nie jest. jak ja robilam test na krew to odrazu powiedzeli mi ze wynik bedzie 100% ale to czy sie jest w ciazy wykaze tylko lekarz bowie jesli ktos ma zaburzenia hormonalne to wynik moze byc zatajony...moze wyjsc ze jestes w ciazy a nie jestes....takze po zrobieniu jakiegokolwiek testu gdy wyjdzieci ze jestes idz do lekarza. tylko ze do niego mozesz sie wybrac w 6 tyg wczesniej nie stwierdzi..bo macica moze byc pogrubiona nie tylko przy ciazy ale i np stanie zapalnym itp.

Gość już mama
Dzięki! We wtorek idę do gina:)