Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabryka kolczyka

19-letnia dziewczyna a calowanie

Polecane posty

majac 19 lat jeszcze sie nie calowalam, czy potencjalny partner moze to odebrac jakos negatywnie?jak wy reagujecie, jesli juz dorosla dziewczyna nie calowala sie nigdy?czy to ja jakos skresla?

glupi?nie uwazam, zeby byl glupi, nie jest tez to problem o korym mysle non stop, tak mnie natchnela i chcialam uslyszec co nieco o m od was, tyle..

Gość jakja taka sobie
pzecie znie musisz sie pzryznawac na poczatku pzred partnerem,z ejeszcz enigdy sie nie calowals ja pierwszy raz calowalm sie w wieku 15lat w 8 klasie skzoly podstawowej a potem jak zaczelam spoetykac sie z innym facetem na powaznie na studiach to w sumie wiel czasu minela od tego moje pierwszego pocalunku-mzo epare bylo pzrelotnych-ale sama obawialm sie jak to bedzie-to samo pzrychodzi wie cbedzi ok-jesli wiec boisz sie pzryznac facetowi poki co ,ze sie nei calowalas to mu o tym nei mow ,zoabczys zze bedzie dobrze

:):) nie mysl o tym ciagle, bo Cie sparalizuje :P nie musisz sie przyznawac przeciez. Nie utrudniaj sobie zycia, jeszcze bedziesz miala sie czym martwic, pocalunki sa naturalne...sama zobaczysz...tylko nie mysl o tym ciagle :)

Gość jesli jest powazny to sie ucie
szy a nie podobac to sie moze jakiemus glupiemu dzieciakowi ktory nie mysli o tobie powaznie

a w zyciu, spokojnie, nie zamartwiam sie tym, mam wazniejsze sprawy na glowie, ale jednak jak juz o tym pomysle, to nachodza mnie pewnie obawy;) ale to pewnie typowe. a czy to jest tak, ze nawet jak sie juz calowalo w przeszlosci a pozniej poznaje sie innego faceta i z nim ma sie pocalunek to ten pocalunek jest nieporadny?ta jakby sie wtedy z nim calowalo pierwszy raz w zyciu?

Gość kiebzań
No ja bym się raczej cieszył wiedząc że jestem pierwszym :)