Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana bykiem

jacy są mężczyźni spod znaku byka ?

Polecane posty

Gość filudpa
byki? erotomani

Gość 19 latek mam i jeszcze ...
a to taki jak moj chłopak:-) nie jestes wcale stary..

dziewczyny mam pomysł nie wiem czy dobry same ocenicie zostanmy przyjaciółmi mozemy przeciez pisac na gg tez jestesmy anonimowi a przeciez wiele sie mozemy i dowiedziec i nauczyc od siebie pewnie glupi pomysl

jestem skorpionica...i mam teraz byczka....mmmmm...to najlepszy facet pod sloncem! w lozku potrafi robic cuda...poza tym nienerwowy...stateczny ...majacy glowe na karku...

Gość ele
wszystkie byczki sa chyba takie same :-):-);-):-0

Gość ele
ze sa stateczni, maja głowe na karku, powaznie podchodzą do życia:-) itd, co juz pisałam wczesniej

Gość ele
ale czy wszyscy?

Gość pain au chocolat
hmmm szczezrze moj eks byl bykiem tak samo jak moj obecny i oboje sa calkowicie inni ;) tzn sa pewne cechy podobne ale moj obecny jest o niebo lepszy i nie mowie tego z zawiscie d poprzednika to sa czyste faky wiec kierowanie sie znakiem zodiaku jest poprostu glupie ;)

Gość ele
ja tam na znali zodiaku nie patrze, akurat tak mi trefiło a przeczytałam gdzies ze koziorozec z bykiem pasuja do siebie:-) choc nie wieerze w takie pierdołki, ja patrze na dusze człowieka:-)

Gość tatatattatanianianianianyy8374
Podbijam temat! Moj chlopak jest bykiem, jego sperma jest bardzo smaczna. Nie wiem co do mnie czuje ale jak mnie widzi to bardzo sie cieszy, wiec hcyba dobrze. Piszcie jak jest u was! Jak zdobyc jego serce! Bo u nas to prawie rok, a ja bym chciala zeby byl ciagly postep. A on tylko mowi ze mnie bardzo lubi i ze jestem wazna.

Gość tatatattatanianianianianyy8374
ej moj byk jest taki ze jak mu ciagne to zawsze mu sie podoba, w sumie to chyba im mocniej tym lepiej., todobrze bo wczesniej z takim kolesiem sie spotykalam, ktory mial jakies chore jazdy - ze uzywam niby zebow???? jakis paniczyk pieprzony ja mu robie laske a ten ciagle nawija ze go boli no wiec ten byk to naprawde, jak nie robie to on sie cieszy :D:D to bardzo fajne jest. Piszcie czy wasze byki sa takie same :) i ciagle mu stoi :) i zawsze ma ochote, i jest po prostu cudowny :D:D