Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TNP

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość TNP

Czy mogą wam się spodobać tężsi mężczyźni czy w grę wchodzą tylko chudzielce? Bo wszędzie piszą że tak naprawdę wygląd nie ma specjalnego znaczenia:)

Gość mila.........
ale oczywiscie, że tak

Gość Joanna zwana Bubą
Nie wierz we wszystko co piszą lub mówią ludzie...

mi tezsi nie przypadaja do gustu, tzn dobrze zbudowani okej, ale z jednak nie lubie nadwagi ani u kobiet ani u mezczyzn, ale mysle, ze to juz indywidualna sprawa i na pewno spokaszkobiete ktorej spodoba sie twoja figura.pozdrawiam

Gość jakja taka sobie
coz wyglad ma znaczenie,zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn bo pzreciez w zwiaku musi byc ten pociag fizyczny by doszlo do czegos wiecej,fakt mozna tylko z milosci ale tak ejst glownie na poczatku,gdy jest tez pocuiag fizyczny i ma sie w dnaym momencie ochote schrupoac druga osobe to jest super:)sama jestem ta co sie okalmywala,ze wyglad nei ejst najwazniejszym,ze wystarczy by facet byl dobry-niestety to czesto nie wystarczy a co do Ceibei na pewno znajdizes zkogos dla kogo bedizeszpociagajacy-mnie np w moim faceci pociagla twarz byl taki sliczny,ostatnio postanowil popracowac nad swoja sylwetka i coz skalmala bym,gdybym napsila,z enie jest dla mnei bardziej pociagajacy -bo jest-chod zteraz za bardzo pzresadza jesli chodiz o jego szczuplosc pozdrawiami nie martw sie napewno znajdziesz kogos kto zoabczy w Tobie ta pociagajca strone pozdrawiam

mi si bardzie podobaja faceci z brzuszkiem... takie misie do ktorych mozna sie tak cudownie przytulic i nie martwic sie ze sobie poodgniatasz kosci

Gość xxxxxxxxxxf
moze byc gruby byle byl proporcjonalny(szerokie ramiona, waska pupa)

Gość fwfwr
no ja wolę grubego niż chudego jednak najlepiej żeby był szczupły i dobrze zbudowany

Gość xxxxxxxxxxf
ale brzuszkow nie lubie

Gość gferrra
sama nie wiedziałam,że podobac mi sie może facet "misio"aż sie w takim zakochałam. Inni widzieli w nim grubasa, małoseksownego faceta, a dla mnie był całym światem...moja wielka miłość:)

Gość wrzód na dupie
dla mnie może być gruby,chudy,pryszczaty....marzę tylko o wiernym kochającym facecie:(

Gość gferrra
Takatamsobie, zgadzam się z Tobą;) misiowaty, ale ileż ciepła potrafi dać taki misio, ile czułości...ach:D

Gość wrzód na dupie
mam kolegę miśkowatego,który mnie czasem przytula na powitanie,cż za cudowne uczucie,ale jest zajęty:o

Gość gferrra
a widzisz wrzodzie:D dodam jeszcze, że misiowaci mają tyle delikatności o której każdy maczo może tylko pomarzyć

Gość taki ktoś
Jak ma piekny głos i coś w głowie --- może być nawet maszkarą hahahah

Gość taki ktoś
tylko przez pierwsze 30 s.

Gość wrzód na dupie
dla mnie wygląd nie ma znaczenia,liczy sie mózg!!!