Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

al1983

henna do włosów- RATUNKU !!!!!!

Polecane posty

:( pofarbowałam dziś henną włosy ostatnio farbowałam środkami chemicznymi około 3 miesiace temu mam blond włosy a miałam pasemka brązowe i jesne blond położyłam dziś brązową hennę który miał mi delikatnie przyciemnić włosy i co wyszło...:( okropny rudy połączony z brązem + tam gdzie były jasne pasemka jest fiolet :((( już przeczytałam mnóswo opini że teraz to mogę sobie czekać aż mi odrosną .... nie chcę się obcinać na łyso a ten kolor jest totalną katastrofą :(((((((((((((((((( POMÓŻCIE ...

Gość tryku
henny nie powinno sie uzywac na jasne włosy, bo zle wychodzi. Henna jest dobra tylko dla brunetek i rudych. To tak na przyszłosc....

Gość jesss
wiesz jak bys miala farbowane zwykla farba to bym ci cos polecila zeby ladnie wszystko pokryla ale w przypadku henny bedzie ciezko ... napisz jaki bys chciala miec teraz kolor odrazu o blond jasnym zapomnij papa ps.jestem fryzjerka:)

Dziękuję bardzo za odp .. napewno jaśniejszy niż to co mam na głowie.. jakikolwiek blond albo jasny brąz ... bo teraz to wyglądam jak czereśnia z siwymi prześwitami... rozumiem że położenie na to wszystko blond henny nie będzie najmądrzejsze...

Gość jesss
jak masz na wlosach braz i fiolet nie uzyskasz jasnego blondu ! wypisalam ci farby jaki moga ci cos pomoc :z srednich blondow 7, 7.1, 8 excellence.islande,copenhagen z brazow jasnych:o ez1,o eu2,oue3, toscane,havane http://www.kosmetykionline.pl/index.php?manufacturers_id=102&sort=3a&filter_id=66&page=2 nie daje 100% pewnosci ze kolory wyjda ci w super bo musisz wiedziec ze ciezko sie farbuje na henne!

Dziękuję najmocniej.... bardzo bardzo :) ziarenko nadzieji że cokolwiek da się z tym zrobić :) pozdrawiam

Gość fffddfdf
dziewczyny napisalay - nie zejdziesz z blondu od razu na braz. Napewno nie henna. eh widac ze blondynka haha taka glupia

\"fffddfdf\" Ty zapewne inteligencją nie błyszczysz... proponuję abyś przeczytało tekst jeszcze raz ...przeanalizowało i wtedy zabierało głos...

tryku....rrrrrrrrr...ma racje nie ma henny blond - henna jest TYLKO I WYŁĄCZNIE RUDA. wszystko inne - równiez venita z twojego linka to nie henna, cokolwiek nie byłoby napisane na opakowaniu...