Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnhhhhhyta

Tłusty krem na dłonie???????

Polecane posty

Gość nnnnhhhhhyta

''By twoje dłonie nie były suche, spierzchnięte, musisz wklepywać w nie tłusty krem. Powinnaś to robić po każdym ich kontakcie z wodą – po zmywaniu, ręcznym praniu, a także myciu rąk.''cyt. z wizazu........to jak łazic z takimi tłustymi łapami? Skoro wklepywac tłusty krem po kazdym myciu rąk, to znaczy ze nawilzających i innych kremow do rak nie uzywac?

tzn że tłusty krem nie tylko chroni przed czynnikami zewnętrznymi, ale takze przed utratą wody ze skóry wiec nie trzeba stosować kilku, a co do tłustych łap, to myśle że trzeba dobraż taki krem, który mimo iż jaest tłusty to wiekszość sie bedzie wchłaniać

Gość to w koncu
jakie stosowac, tłuste czy nawilzajace. ?

ja mysle ze w dzien nawilzajace, natomiast na noc posmarowac gruba warstwe tłusciutkiego kremu i załozyc na to bawełniane rekawiczki!

Gość to w koncu
a pod te rekawiczki foklie zalozyc, czy same rekawiczki?

Gość to w koncu

hmm no ja nakladałam takie foliowe rekawiczki - jak w farbach do włosow sa, a na to bawełniane zeby ciepełko było i zeby tamte sie nie zsuneły

Gość a gdzie mozna kupic
takie foliowe rekawiczki?

hmm... no nie wiem , ja zawsze bralam z farby bo uzywalam 2 opakowan, moze w kiosku albo w drogerii, no nie mam pojecia

Gość _wredota_
popros w osiedlowym sklepie...maja takie do krojenia kielbachy :D ja tak robilam jak np do farby nie bylo dolaczonych rekawiczek

Gość a jakiego
kremu powinnam uzywac jesli nie mam dłoni spierzchnetych, tylko moja skora na dłoniach jest pomarszczona jak u starej babci:( .Nie jest naciagnieta tylko pomarszczona.Jaki byłby najlepszy krem,,,nie chodzi mi o firme tylko o rodzaj i własciwosci kremu

Gość ponawiam

:P też chciałabym poznać taki krem :P ostatnio smarowałam dłonie balsamem do biustu i kremem na narty :D ja juz nie wiem , co będzie skuteczne miałam drogie francuskie, jak firma zapewniałą super, ale też działąły do kilku minut :P

Gość ponawiam

garnier czerowy intensywna pielwegnacja bardzo suchej skory to taki silnie skoncentrowany krem regenrujacy, nadaje sie on rowniez to stop oraz takich miejsc jak lokcie moim zdaniem jest naprawde bardzo dobry , rece sie na poczatku troche lepia ale po 15 min sie wchlania calkowicie i dlone sa naprawde miekkie i nawilzone, na dlugo a nie na 1h , jest takze tani bo kosztuje niecale 10 zl

Gość mmkkj