Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa

Znajomi śmieją się z mojego chłopakakto tak ma??

Polecane posty

Ja jestem ładna, inteligentną dziewczyna, jestem z chlopakiem juz 4 lata, na poczatku bylam bardzo zakochana, podobal mi sie, teraz wyglada troche gorzej, bardzo schudl i jakos tak inaczej:( kolezanki i znajomi wprawili mnie w cos takiego ze juz wstydze sie wyjsc z nim na ulice:( bo mowia, ze nie pasujemy do siebie, nasmiewaja sie z niego itp;/ mamy 23 i 24 lata, wiec nie sa to dziecinne dogadywanki.zle mi z tym

Gość onaagata--
liczy sie to, co ty w nim widzisz, nie pozowl zeby znajomi odebrali ci milosc, moze nie powinni byc twoimi znajomymi moja kolezanka tez jak pierwszy raz zobaczyla mojego chlopaka, powiedziala ze jest brzydki;) ale ja go uwielbiam

Tak to nie są dziecinne dogadywanki tylko szczeniackie :) A Ty jesteś chyba niedojrzała emocjonalnie :o Znajomi ważniejsi od niego? :o Dziołcho to daj sobie z nim spokój i poszukaj takiego co znajomym się będzie podobał,a Ciebie będzie traktował jak nie powiem kogo :o No ale pokazać się będziesz miała z kim :D :D :D

Gość co sie komu podoba
Przyjaciel mojej siostry wygląda strasznie!!! Chudy niemozebnie. Twarz alkoholika. Ale nikt nie smie jej powiedziec tego, bo to ona z nim zyje i jej jest z nim dobrze. Uwazam, ze dalas sie pojechac po sobie swoim znajomym, nie szanuja cie. Czas najwyzszy odzyskac swoja pozycje. Moze (raczej podejrzewam ze na pewno) duszy nikt nie ma tak pięknej, jak twoj chlopak. Co jest wazniejsze? To, czy tobie jest z nim dobrze, czy twoim znajomym?

dzieki, macie na pewno racje.Ale wszyscy jakos tak mi go zrazili ze juz sama mam watpliwosci a ne powinnam:(poza tym , on moze rzeczywiscie jest mniej inteligentny, ale czy to tak bardzo wazne???ja koncze studia, n nie studiuje;'

Gość co sie komu podoba
Wymien teraz jego pozytywne cechy charakteru, prosze.

Gość i ty masz 23 lata
myslisz jak nastolatka, nawet gorzej

mi jest z Nim dobrze, kocham Go, ale wpadlam w jakas taka obsesje, ze wydaje mi sie ze ludzie na ulicy zwracaja uwage na ans, ze nie pasujemy do siebie, ze on tak wyglada i wogole:(

Gość nigdy juz tego nie zrobie
prosze to jest takie puuuuuuuuuuste !

Gość asdfghhjkkl
Poziom inteligencji poniżej zero

Gość co sie komu podoba
Nie sluchaj znajomych. Jakie maja wobec niego zastrzezenia? Tylko wyglad? Rodzinie mego meza tez sie nie podobalam i buntowali go przeciwko mnie. Dopieli swego, bo rozbili nasze malzenstwo, a bylo bardzo dobre. Jak sie slucha durnych podszeptow, to sie traci. Kieruj sie wlasnym rozumem i jesli kochasz chlopaka, to tylko to sie liczy.

Gość kwiat jemioly
a skad wiesz czy przypadkiem znajomi nie sa po prostu zazdrosni bo masz kogos i ten ktos cie kocha. on sie ma tobie podobac a nie innym.

liczy sie ze mna, jest czuly, kochany, klocimy sie, ale on ma krotka pamiec;), zalezy mu bardzo na mnie, jest pracowity, nie pali, pije rzadko, wady:jest zbyt impulsywny, za duzo przeklina,ma marna prace narazie i wyksztalcenie i boje sie o przyszlosc...

Gość co sie komu podoba
Znam bardzo brzydkich chlopakow, ale maja w sobie to cos, sa wspanialymi ludzmi i madre dziewczyny, ktore kieruja sie cechami charakteru, a nie ladna buzka, sa przy nich szczesliwe.

Gość kwiat jemioly
moj maz tez na poczatku nie przypadl do gustu mojej rodzince bo nie byl wysoki tak jak sobie wymyslila moja mama (u mnie w rodzine wszyscy sa wysocy i kazdy myslal ze to bedzie naturalne ze moj przyszly maz tez bedzie wysokiego wzrostu). ale mnie to nie zrazilo. ja kocham mego meza za to jaki jest a nie czy wysoki, czy niski czy inne. i nie dalabym go za zadnego modela. sluchaj swego serca dziewczyno. ciekawe czy jezeli ty zwrocisz uwage znajomym ze cos co oni robia tobie sie nie podoba, czy cie posluchaja. jak znam swiat beda miec to w nosie.

Gość co sie komu podoba
Co poddaja krytyce twoi znajomi? Czy tylko brak urody? No bo wiesz, czasami wszyscy wokol widza cos, czego nie dostrzega zakochana dziewczyna (w swoim ukochanym). Moze jest nierobem, leniem, flejtuchem? Moze o to im chodzi? Moze to tylko ty sie skupilas na tym, ze wysmiewaja jego twarz?

Gość co sie komu podoba
kwiat jemioly, masz bardzo dobry pomysl! Dziewczyna powinna skrytykowac ukochanych swoich znajomych, zawsze sie znajdzie jakis powod, bo nikt nie jest doskonaly. Zobaczy wtedy, jak powinno sie reagowac.

Gość kwiat jemioly
znajomi moga rownie dobrze wysmiewac bo sa zawistni. ona kogos ma a kolezanki z jej otoczenie nie. a widza ze podatna na ich wplywy wiec to wykorzystuja.

Gość kwiat jemioly
co sie komu podoba---jestem przekonana ze gdyby lilkaaaaaaa sprobowala skrytykowac ktoras ze swoich kolezanek to uslyszaaby "odwal sie" lub "zajmij sie swoimi sprawami". I wogole co to sa za znajomi co tak bezczelnie wlaza w jej wybory zyciowe i probuja tak po chamsku manipulowac.

Gość co sie komu podoba
Powiem ci Lilka, ze mam teraz drugiego meza, ktory tez nie grzeszy uroda. Ludzie wokol mowia, ze wyglada przy mnie staro. Ale ja mam to w de! On jest dla mnie piekny, bo ma piekna dusze, jest pracowity, uczciwy, oczywiscie kochany i czuly, miodzik po prostu.

Gość co sie komu podoba
kwiat jemioly, oczywiscie, ze uslyszalaby "odwal sie", albo "pilnuj swojego nosa". Tak sie powinno zreszta zachowywac. Skad wiesz, ze jej znajomi nie maja partnerow? Chyba mi cos umknelo.

Gość co sie komu podoba
Lilkaaa Napisałaś, ze boisz sie o przyszlosc z nim. Dlaczego? Co cie niepokoi? Jesli masz jakies obawy, to to powinno byc podstawa do rozmyslan o ewentualnym zerwaniu z nim. Tylko to!

Gość kwiat jemioly
nie wiem czy maja partnerow czy nie ale osobiscie pare rzy zdarzylo mi sie byc swiadkiem jak np dziewczyna zazdrosna o to ze kolezanka sie z kims spotyka probowala wselkimi sposobami obrzydzic jej ttego chlopaka. wiec wnioskuje ze tutaj mogloby byc podobnie. ktos kto ma swoje zycie poukladane raczej nie bedzie sie wtracal do cudzego szczescia. zreszta dla mnie tacy znajomi to zadni znajomi. jak mozna probowac wyperswadowac komus chlopaka - milosc tylko dlatego bo chudy i nie o takiej twarzy. co ich to obchodzi. zastanowilabym sie czy warto sie z takimi ludzmi zadawac

kolezanki maja juz poukladane swoje zycie.a krytykuja najbardziej ta urode i intelekt;/ jesli chodzi o ta przyszlosc, to boje sie wlasnie z powodu tych studiow i wyksztalcenia, bo pracowity on jest, nie boi sie pracy, nie jest leniem, jest bardzo aktywnym czlowiekeim.Tak bardzo chcialabym miec pewnosc , jakas stabilizacje, wiedziec zze to jest na pewno to:(

Gość ojj nie przeeejmuj sie
posłuchaj, to ze nie jest po studiach go nie skresla - przeciez oprocz pracownikow "umyslowych" jest bardzo duze zapotrzebowanie na osoby fizyczne :)

Gość co sie komu podoba
Odseparuj sie od swoich kolezanek, bo sacza ci do ucha jad. Mącą ci w glowie. Okropne dziewuchy! Nie podoba mi sie partner mojej kolezanki, bo jest prostakiem. Ale jej z nim jest dobrze, kochaja sie, jest zaradny zyciowo, czuja do siebie namietnosc. To ja przestalam sie z nia widywac, bo jej facet bardzo mnie drazni, ale nigdy nie powiedzialam jej zadnego krytycznego slowa. To byloby chamstwo! Zastanow sie: zawsze kobieta, majac do wyboru: kolezanka czy mezczyzna, wybierze mezczyzne.

Szczerze powiedziawszy, to myslisz jak smarkula, bo dorosli ludzie nie przejmuja się tym co \"powiedza inni\" Jesli go kochasz, to będziesz z nim czy światu się to podoba czy nie.Tak na marginesie, powiedziałabym tym zyczliwym koleżaneczką żeby zajeły się swoimi sprawami, a nie obgadywaniem i nabijaniem z twojego chłopaka. Ciekawe czy im byłoby miło gdybyś ty wytykała ich wady i niedociągniecia:P Mi się wydaje że problem lezy gdzie indziej. Może po tych 4 latach przestałas go kochac?? A jesli piszesz że jest zaradnym facetem sadze, ze nie powinnas bać się o przyszłośc. facet z głową na karku, który nie boi sie pracy, nie zginie!!! I tak jak pisała koleżanka wyzej, Polska potrzebuje równiez pracowników fizycznych, fachowców, których u nas mało.

Gość co sie komu podoba
Mysle, ze w tej kwestii nie mam juz wiecej nic do powiedzenia. dziekuje ci za rozmowe i zycze powodzenia. Wiecej pewnosci siebie! Nie dawaj sie pojechac po sobie. Na pochyle drzewo, to i koza skacze.

Gość ojj nie przeeejmuj sie
mialo byc osoba pracujaca fizycznie, ale mi ucieklo :P