Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polujacy na grube

czy wam kiedyś członek nagle opadł???

Polecane posty

Gość polujacy na grube

polowałem na taką korpulentną laskę bo miała takie ekstra piersi. Jak przyszło co do czego i się cała rozebrała w łózku i zobaczyłem sadło na jej brzuchu, które sie rozlewało na boki jak leżała na plecach mój mały zwiotczał .Zrobiła sie głupia sytuacja bo ona pyta co się stało. A ja nie miałem odwagi jej powiedzieć, że to przez to sadło.Kręciłem się wtedy jak piskorz aby jakoś wyjść z tej sytuacji.Okropność

Opadl ci ale nie przez sadlo( wiedziales przeciez ze jest gruba), masz po prostu maly temperament ito wszystko.

Na dodatek grecki z prologiem i epilogiem - tak Antygona :classic_cool:

Gość blondynki sa ladne
na widok golej baby chooj mu opadl, nieslychane, moze ty jestes gejem tylko o tym nie wiesz? zdrowemu facetowi na widok nagiej kobiety palka gra ze az milo, co ze ma troche wiecej ciala, zadna przeszkoda aby chetna byla!!!!!!

Gość zdegustowany Cyprian
kiedyś poszedłem do łózka z nowo poznaną laską , która fajnie wyglądała. Zdjałem jej majtki( białe !) a tu tył wybrudzony na brązowo od kału I to świeżo.Myślałem, że puszczę pawia.A mój członek to sie normalnie skurczył. A ja myślałem, że zacznę od minetki. Fuj.

Gość polujacy na grube
do ciekaw jestem gdybyś sie napaliła na tęgiego faceta. Gość sie rozbiera a tu od pasa w dół góra trzęsącego się sadła w którym schowany jest malutki , wiotki kutasik z jąderkami jak dwa laskowe orzechy.Czyzby też dramat w 3 aktach????????

Jedność czasu i miejsca była. Widownia, czyli chór grecki, zawalił. :O Jakby miał doping toby sie to nie stało. :P

Gość cwokkutasny
te - "Polujący" - Ty chyba polujesz na grube bo te chude Cię nie chcą ... :)

Gość dystyngowany Kamil
a mnie nigdy nie opadł bo nie walę pasztetów.Chuja na śmietniku nie znalazłem

dystyngowany Kamil : nie walisz pasztetow tylko meneli w dupsko w alejce za smietnikiem

Gość Atak z boku
Niestety tak i nie z przyczyny partnerki.

Gość zdegustowany Kamil
może i nie jestem dystyngowany ale na razie jestem w takim wieku i w takiej formie, że mogę sobie pozxwolić na omijanie pasztetów. Jak to długo będzie to nie wiem.pozdrawiam tych co stać tylko na pasztety

Gość blondynki sa piekne
ja polowales na babeczkie przy kosci to sie spodziwales Noami Cambel, ciesz sie ze ci nie zajebala w pale durny osle.

Gość jeszcze mogę
mam 50 lat i walę wszystko co popadnie bo latka uciekają. Ale z tymi grubymi to jest nieraz kłopot bo jak widzę te sflaczałe brzuchy to tez mi tak nie za bardzo. Najlepszy mój sposób to gaszę światło i zamykam oczy.

Gość dobrze wiedzący
grubych to się w ogóle nie powinno "stukać" Jak się nie umieja przypilnować tylko zżerają co widzą to niech tak mają.

Gość persil polski
i grube bardzo często przy stosunku się pocą, że hej.Jak jeszcze ma dobre kosmetyki to pół biedy.Bo w innym przypadku to czuć jak z murzyńskiej chaty

Gość rajtek3
Witam. Więcej męczcie te swoje męskości-masturbacja a na pewno nawet lekarz wam nie pomoże,potem nie macie mocy do kobiet.Mój brat codziennie ćwiczy ponieważ podejrzałam go jak konika wali,a na stare lata będzie do niczego a ma dopiero 16 lat.Panowie mniej teraz a potem to owocuje na stare lata.