Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanko

siniaki

Polecane posty

Gość takie pytanko

czy ktorejs z Was moze wychodza samoistnie siniaki? jesli tak to czego to moze byc objaw?

Gość ja...ona
zrob morfologie z rozmazem recznym i ob...

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja kiedys tez tak mialai i jak poszlam do lekarza i powiedzialam o tym... to kazal zrobic mi badania krwi...i przebadal mnie w kierunku bialaczki sprawdzil wezly chlonne na szyi karku obojczykach pod pachami i wpachwinach i zbadal brzuch... gdy okazalo sie ze wszystko jest ok i badania krwi sa dobre przypisal mi cos na wzmocnienie naczyn krwionosnych nie pamietam co to byl za preparat bo to bylo dosyc dawno...

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja tez mialam dodatkowo na krzepliwosc krwi

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
a i crp

U mnie np to jest rodzinne. Zawsze leciała mi krew z nosa, siniaki też się robiły tak samo mojemu tacie i jego mamie.

Gość taki pytanko
dziekuje za Wasze porady na pewno z nich skorzystam i w najblizszym czasie zrobie te badania, mam jeszcze tylko jedno pytanko czy siniaki wychodzily wam wszedzie czy tylko na niektorych czesciach ciala?? Mi wychodza tylko na nogach. W dziecinstwie tez bardzo czesto leciala mi krem z nosa i ogolnie mam kruche naczynia krwionosne wiec moze faktycznie taka jest przyczyna pojawiania sie tych siniakow....

Gość takie pytanko
dziekuje za Wasze porady na pewno z nich skorzystam i w najblizszym czasie zrobie te badania, mam jeszcze tylko jedno pytanko czy siniaki wychodzily wam wszedzie czy tylko na niektorych czesciach ciala?? Mi wychodza tylko na nogach. W dziecinstwie tez bardzo czesto leciala mi krem z nosa i ogolnie mam kruche naczynia krwionosne wiec moze faktycznie taka jest przyczyna pojawiania sie tych siniakow....